Poging mislukt: DWDD-opvolger niet naar Rotterdam

De poging van Fidan Ekiz om de door haar en Renze Klamer gepresenteerde opvolger van De Wereld Draait Door van Amsterdam naar Rotterdam te verhuizen is voorlopig mislukt. Dat geeft ze aan in de YouTube-talkshow van GeenStijl. Fidan blijft ervoor strijden, maar voor het eerste seizoen, dat over ruim een maand van start gaat, gaat het niet meer lukken. In A’dam ligt alles voor handen, terwijl in Rotterdam alles gebouwd moet worden. “Het zal niet lukken voor het eerste seizoen. Dat is te snel.”

Toch blijft Fidan proberen om in elk geval een vervolgserie naar Rotterdam te halen. “Ik ben heel koppig. Als ik ergens aan begin, dan bijt ik me daar in vast. Ik ben achter de schermen ontzettend aan het onderhandelen.”

Het valt Fidan op hoe weinig weerstand er is tegen haar actie. “Het moest blijkbaar gezegd worden, want ik vind niet dat er nou meteen heel erg veel weerstand was. Ik denk dat men denkt van: nou, we get it.

Maar als het eerste seizoen al niet naar Rotterdam gaat, dan gaat het toch helemaal niet meer gebeuren? “Iemand zei tegen mij: ‘Het is net alsof je een huis koopt en dat je daarna de badkamer enzo gaat doen. Nee, dat moet je ervoor doen, want anders komt het er niet meer van!’ Ik dacht: ja, dat snap ik. Van: als je eenmaal bent begonnen, kom jij niet meer naar Rotterdam. Maar ik laat het niet los.”

De YouTube-talkshow van GeenStijl kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Fidan Ekiz wil DWDD-opvolger uit grachtengordel halen (5 juli)
Rotterdam wil DWDD-opvolger wegkapen uit Amsterdam (18 juli)

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen