Patty Brard haalt uit naar tv-vijand Jan Versteegh

Als er één collega is aan wie Patty Brard een gruwelijke hekel heeft, dan is het wel Jan Versteegh. De twee boterden vorig jaar totaal niet in het dagelijkse tv-programma 6 Inside en de kijker mocht daarvan meegenieten. Inmiddels laat de tv-diva geen mogelijkheid onbenut om steken onder water uit te delen aan haar dertig jaar jongere Talpa-collega. Ook gisteren was het weer raak: tijdens een item over de foto-expositie van William Rutten deelde ze een sneer uit aan Lingo-ster Jan.

De expositie van William draait om foto’s van tientallen bekende mannen. Bezoekers maken vanaf nu kans om één van de portretten te winnen. “Dan gaan we van al die mensen die zich hebben ingeschreven iemand trekken en die mag om 16.55 uur het museum binnenlopen, zijn favoriete foto van de muur halen en mee naar huis nemen.”

Daarop schaterde Patty Brard: “Nou, Jan Versteegh hangt bij mij de volgende keer! Ha ha ha.”

Het is Patty’s tweede sneer in korte tijd aan het adres van Jan. Ook in de nieuwste Beau Monde haalt ze naar hem uit, overigens zonder zijn naam te noemen.

Patty in het blad: “Ik kan goed aarden achter een desk, het hangt ervan af met wie. Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Brand zijn fijne collega’s, maar er zit er ook een tussen – ik noem geen naam – die alles overneemt. Dan word ik onzeker en heb je aan mij geen goede.

Vlak na haar mislukte duopresentatie met Jan Versteegh presenteerde ze samen met Winston Gerschtanowitz een seizoen van Dancing on Ice. Hem gaf ze wél opzichtig veel complimenten: “Heel fijn met je gewerkt Winston. Beschaafd, professioneel en bovenal professioneel! Dank!

Lees ook:
Pijnlijk: Patty en Jan boteren totaal niet in 6 Inside (8 mei 2019)
Jan Versteegh: ‘Patty Brard sneert naar mij in 6 Inside’ (9 mei 2019)
Pijnlijke tv: Patty Brard duldt geen tegenspraak op 6 (24 mei 2019)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen