BLVD sluit uitgekotste Arie Boomsma weer in de armen

Na de rel rondom Veronica Inside is Arie Boomsma enige tijd afwezig geweest bij RTL Boulevard, maar de showrubriek heeft hem weer in de armen gesloten: gisteren maakte hij zijn comeback aan de desk. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Arie kwam naar de studio om te praten over een non-onderwerp, iets met ‘healthy holidays’, en had kennelijk met de redactie afgesproken dat hij koste wat kost niets zou zeggen over zijn actie om het programma van Johan Derksen kapot te maken.

Inval-Ikink Lex Uiting las op een gegeven moment een nieuwtje over Johan Derksen, namelijk dat hij op de radio heeft gezegd dat de Judas-actie van Wilfred Genee voor hem definitief de VI-deur heeft gesloten. Arie werd op dat moment niet eens in beeld gebracht.

Het is evident dat Arie afspraken heeft gemaakt met de redactie, want uitgerekend Lex Uiting is de man die zich namens RTL Boulevard diep in de VI-rel heeft gegraven. Hij stond uren te posten toen het VI-trio twee dagen na hun tv-ruzie een schnabbel had én reed op de bonnefooi naar Grolloo om Johan Derksen te spreken te krijgen.

Normaal gesproken wordt er bij het voorlezen van de Boulevard-nieuwtjes vaak even geschakeld naar ‘de bank’, maar Lex besloot merkwaardig genoeg om helemaal niets te vragen aan Arie. Een vriendendienst dus.

Het is niet zo vreemd dat Arie niet meer wil praten over Veronica Inside, omdat zijn actie voor een adverteerdersboycot als een boemerang is teruggekomen in zijn gezicht. Van meerdere kanten, onder meer door Fidan Ekiz, is hij een NSB’er genoemd.

Lees ook: Ook noodsteun voor Arie Boomsma: +69.000 euro (zaterdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen