Jan Versteegh: ‘Patty Brard sneert naar mij in 6 Inside’

Jan Versteegh en Patty Brard hebben na de ijskoude 6 Inside van dinsdagavond kennelijk even met elkaar om tafel gezeten, want in de woensdagshow werd hun ongemakkelijke presentatie van de avond ervoor regelmatig aangestipt. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Het bleek dinsdag totaal niet te boteren tussen Jan en Patty: de tv-diva greep ieder moment aan om een sneer aan haar collega uit te delen. Ze leek hem niet te kunnen dulden, maar kennelijk is de kou nu uit de lucht.

Aan het begin van de uitzending ging het weer over de baby van prins Harry en zijn Meghan. “Hij is zo schattig, echt niet te geloven. Je weet het: ik ben dol op baby’s, ook op de jouwe“, zei Brard.

Met deze verzoenende uitspraak refereerde Brard aan de sneer van de avond ervoor. Ze verzuchtte dat ze elke dag weer babyfoto’s van Jan moet bekijken.

Even later probeerde Patty de band met Jan weer wat te versterken toen het over Ajax ging. “Wat denk jij van de uitslag?”, vroeg ze. “1-1.” “Ik ook, 1-1. Ik ben het met je eens.”

Daarop besloot Patty de hand te schudden met Jan. “Nou, bel de krant“, merkte hij op.

Later in de uitzending ging het alweer over de baby van Harry en Meghan. “Ik kan niet wachten tot we een foto krijgen zonder dat petje. Meghan zag er trouwens fantastisch uit: een Givenchy-jurk, Manolo Blahnik-schoenen. Ja, het kan jou niets schelen, maar mij wel“, zei ze tegen Jan.

Jan: “Dit is de eerste sneer weer, hè, heb je het gehoord Taeke? Het is de eerste sneer alweer.”

Patty: “Nee, dat is niet waaaaaar, dat is niet waaaaaar, je weet dat ik van je hou, maar kijk nou toch: ik word zo van dat babyhoofdje.”

Lees ook: Pijnlijk: Patty en Jan boteren totaal niet in 6 Inside (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen