Narcistische Jandino geeft hilarisch inkijkje in zijn leven

Jandino Asporaat is een beetje te veel in zichzelf gaan geloven. De tv-ster voelt zich helemaal het mannetje sinds hij is uitgenodigd voor de uitblinkerslunch van de Oranjes: hij Insta-poseert sindsdien continu strak in pak voor zijn peperdure auto, voor het Binnenhof en met beleidsmakers. Als we de komediant mogen geloven is hij namelijk een factor van belang geworden in politiek Den Haag. Hij heeft nu een tamelijk hilarisch filmpje geüpload over hoe zijn dagen er in 2020 uit zouden zien.

We zien Jandino met bedrijven praten, in gesprek met een staatssecretaris, rondgereden worden door zijn chauffeur en ondertussen ook nog een videocall doen. In de auto zet hij zijn bril af en wrijft hij met zijn hand over zijn gezicht: deze man heeft een heel belangrijk en druk bestaan. “Dit is hoe een normale werkdag van mij eruit ziet.

Jandino is een beetje de Mark Rutte van de showbizzwereld geworden. “Afgelopen jaren ben ik achter de schermen veel gaan praten met verschillende bedrijven, instanties en politici. Of ze nou links of rechts waren of hun standpunten verschilden van de mijne deed er niet toe. Gewoon aan tafel, luisteren, leren, visie delen en samen groeien.

Luisteren, leren, visie delen en samen groeien: precies in lijn met al die wijze levenslessen die onder ieder Insta-fotootje van Jandino staan. Holle frasen, waar collega Ali B sinds kort – over de rug van de koning – grof geld voor vraagt.

We zien Jandino om 7.00 uur gymmen, om 8.15 uur zijn kinderen wegbrengen terwijl hij cornflakes eet in de auto en om 9.00 uur bij zijn eerste meeting zitten. Als een soort minister loopt hij over een bedrijventerrein.

Jandino: “We moeten bedrijven krijgen op Curacao, dus ik heb net met een bedrijf gezeten, eigenlijk met drie bedrijven bij elkaar en iedereen is heel erg enthousiast, dus ik ben nu onderweg naar de staatssecretaris. Tussendoor moet ik nog een film schrijven. Maar that’s all we do, that’s what we do!

Na het bezoekje aan de staatssecretaris stapt Jandino weer in bij zijn chauffeur, waarna hij aan een videocall begint. “We zijn bezig met een nieuwe film. Ja, dat moet ook gewoon gebeuren in de tussentijd.”

Na nog een aantal meetings, ligt Jandino pas om 23.45 uur in bed. “Morgen gaan we weer lekker knallen. Be safe man, be happy.

Een ‘normale werkdag’ voor Jandino dus. Leuk voor zijn kinderen.

Het bewuste filmpje:

 

View this post on Instagram

 

Dit is hoe een normale werkdag van mij eruit ziet, behalve dat ik in normale tijden de dag zou afsluiten met een theatershow. Afgelopen jaren ben ik achter de schermen veel gaan praten met verschillende bedrijven, instanties en politici. Of ze nou links of rechts waren of hun standpunten verschilden van de mijne deed er niet toe. Gewoon aan tafel, luisteren, leren, visie delen en samen groeien. Ik voelde me altijd heel comfortabel in mijn rol als entertainer op de voorgrond en achter de schermen in alle rust bouwen. Waarom ik toch kies om nu zo op de voorgrond te treden is omdat ik merk dat de mensen naar wie wij moeten kijken voor leiderschap steeds vaker door gebrek aan visie ons voeden met te makkelijke en veelal lege retoriek. Als je om je heen kijkt hebben wij als Nederlanders behoefte aan positief geluid en perspectief. Dit positief geluid zal toch van ons als burgers moeten komen. Ik geloof in een sterk koninkrijk, hier in Nederland heb je grote kansen, maar ik zie ook de enorme economische potentie van onze 6 eilanden en ook voor ontwikkelingen in Suriname ligt de weg helemaal open. Maar het gaat niet vanzelf. Mouwen opstropen en aan de slag. Denken in mogelijkheden. En dat gaan we dus nu ook doen. #Samen P.s Ja ik ga binnenkort ook gewoon weer het podium op en grappen maken. Ik blijf gewoon nog Dino 😂🍀🤷🏾‍♂️ Wens je een productieve dag toe❤️

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat) on

Foto: William Rutten, SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen