Rapper Snelle nieuwe coach The Voice Kids

Rapper Snelle, bekend van liedjes als Smoorverliefd, gaat aan de slag bij The Voice Kids. Hij is komend seizoen te zien als coach in de tiende serie afleveringen. Dat meldt een ingewijde achter de schermen van de RTL 4-hit. De coachbezetting van The Voice Kids gaat flink op de schop: Ali B en Sanne Hans blijven aan boord, maar de vermoeide Marco Borsato wordt zoals bekend vervangen door Ilse DeLange en de coronavrezende Anouk wordt dus opgevolgd door Snelle.

Voor Snelle komt deze lucratieve televisieklus goed uit, want in mei klaagde hij nog over het financiële gat dat de coronacrisis slaat in zijn groeiplannen. Hij wilde dit jaar zijn momentum pakken, dat omzetten in geld, vastgoed kopen en financieel onafhankelijk worden. Dat gaat nu niet lukken.

Aangezien nieuwe artiesten gaan en komen, hoopte Snelle zijn huidige succes snel te verzilveren: “Ik wil op korte termijn in ieder geval genoeg geld geïnvesteerd hebben in bijvoorbeeld aandelen en vastgoed, zodat ik niet in financiële problemen kom als bij wijze van spreken volgend jaar niemand meer naar mijn muziek luistert.

Nu Snelle onderdeel wordt van een televisiehit, zal zijn ster alleen nog maar verder rijzen, dus dat is goed nieuws voor zijn carrière en dus zijn portemonnee.

De coaches in The Voice Senior – dat eind augustus van start gaat – blijven Angela Groothuizen, Frans Bauer en Ilse DeLange. Ook hier valt Marco af.

Bij de volwassen Voice blijven Ali B, Anouk en Waylon aan boord en Lil’ Kleine wordt opgevolgd door een nog onbekende artiest.

Update 11.15 uur – RTL heeft het nieuws bevestigd aan RTL Boulevard.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen