Schoonmaakbedrijf vreest faillissement door Akwasi-rel

De glazenwasser die foto’s van Akwasi’s nieuwe koopwoning in Weesp op internet heeft gezet, zorgt ervoor dat het schoonmaakbedrijf waarvoor hij werkt failliet dreigt te gaan. Dat laat een medewerkster van Maarschalkerweerd, zoals het bedrijf heet, weten aan NH Nieuws. Het bedrijf vreest door de rel voor haar voortbestaan. “Dit schaadt ons enorm. Dit is een situatie die een medewerker van ons veroorzaakt heeft en waar we niets aan kunnen doen“, klinkt het bezorgd.

Glazenwasser Barry Stulen is door het schoonmaakbedrijf op non-actief gezet. “Wij kunnen hier alleen maar afstand van nemen. We hebben hier niet voor gekozen en hebben er ook helemaal niks mee te maken. Dit is een medewerker van ons en wij staan hier niet achter, wij vinden dit veel te ver gaan.”

Het schoonmaakbedrijf zit flink in de penarie. “Alles wat we kunnen doen, doen we nu. Deze meneer is natuurlijk meteen op non-actief gesteld. We zijn nu aan het kijken hoe we deze kwestie verder kunnen afronden en hoe het met deze medewerker moeten afhandelen.

Volgens de medewerkster staat de telefoon bij het bedrijf roodgloeiend: om de haverklap klinken er bedreigingen door de telefoon. “Het gaat echt heel ver.

Het schoonmaakbedrijf heeft op Facebook de volgende verklaring geplaatst:

Beste allemaal,

Gisteren heeft er een ‘voorval’ plaatsgevonden tussen Dhr. Stulen (een medewerker van ons) en Dhr. Akwasi Owusu Ansah.
Middels dit bericht willen wij laten weten dat wij ons als bedrijf, van de uitspraken die deze werknemer privé doet, distantiëren.

Op dit moment zijn wij ontzettend druk om uit te zoeken welke vervolgstappen wij kunnen én dienen te nemen. Tot die tijd is Dhr. Stulen op non-actief gezet. Wij hebben begrepen dat er inmiddels een excuusbrief naar Dhr. Akwasi Owusu Ansah is verstuurd vanuit Dhr. Stulen.

Met vriendelijke groet,

Schoonmaakbedrijf Maarschalkerweerd

Lees ook: Tv-rel achtervolgt Akwasi: ‘Mijn rechten geschonden’ (gisteren)

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen