Tv-rel achtervolgt Akwasi: ‘Mijn rechten geschonden’

Rapper Akwasi blijft het mikpunt van haatreacties sinds de mediarel rondom zijn uit de hand gelopen speech op de Dam en tv-optreden in Beau. Hij krijgt deze week de sleutels van zijn nieuwe koopwoning in Weesp, maar voelt zich er bij voorbaat al niet meer veilig nu de foto’s ervan zijn gepubliceerd door een hater op Facebook. “Mijn gloednieuwe koopwoning die aanstaande woensdag opgeleverd zou worden is met foto’s in een prive-facebookgroep verschenen dankzij ene Barry Stulen.

Deze Barry is geen fan van Akwasi. Hij laat in een privégroep van 1.500 glazenwassers weten: “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren, dus meer respect graag.

Het negatieve sentiment rondom Akwasi wordt breedgedragen, maar Barry vertoont hier uiteraard behoorlijk onprofessioneel gedrag. Het is bovendien schandelijk om details over iemands woonomgeving openbaar te maken, aangezien er veel gekkies rondlopen op internet en Akwasi behoorlijk onder vuur ligt.

Wél merkwaardig is dat de rapper zijn enorme podium op Instagram (67.000 volgers) gebruikt om dit aan de kaak te stellen, waardoor Barry alleen maar méér exposure krijgt. Critici zullen de rapper verwijten wel heel graag in de slachtofferrol te kruipen.

Akwasi zegt: “Dit mag niet en dit hoort niet.. mijn rechten zijn fundamenteel geschonden. Nogmaals: dit mag niet! Dit hoort niet!! Ik zou mezelf veilig moeten voelen in mijn eigen huis maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt…DIT IS TOCH NIET NORMAAL? 🤦🏿‍♂️

De betreffende Insta-post van Akwasi ziet u onderstaand.

Lees ook:
‘Akwasi slachtoffer? Hij heeft miljoenen aan vastgoed!’ (12 juni)
Akwasi wil grachtenpand claimen: ‘Hij is de weg kwijt’ (3 juli)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen