RTL Nieuws-anchor: ’Telegraaf mikt te veel op Halsema’

Geplaatst op do 04 jun 2020 om 11:20

Daphne Lammers, een van de anchors van het RTL Nieuws, vindt dat De Telegraaf het wel heel erg gemunt heeft op de falende burgemeester Femke Halsema. Dat heeft ze op Twitter laten weten aan haar oud-RTL-collega Pim Sedee, nu presentator bij De Telegraaf. Lammers wijst erop dat de Telegraaf-site en -app al dagen worden gedomineerd door berichtgeving over Halsema, die maandag heeft bewezen niet zo’n sterke bestuurder te zijn. Ze vindt het iets te veel van het goede.

Pim deelde woensdag het breaking news dat er een nieuwe verdachte is in de Madeleine McCann-zaak en daarop twitterde Daphne: “Misschien dat het wel één van de drie koppen met ‘Halsema’ erin kan vervangen? Of zijn jullie daar nog niet aan toe?

Daarop verdedigde Pim de keuze van De Telegraaf om bovenop de Halsema-kwestie te zitten. “Komen debatten aan over handelen burgemeester in Den Haag en Amsterdam, bronnen politie geven bij NOS aan dat signalen dat het drukker zou worden er wel degelijk waren, Beau en Op1 hadden er afgelopen dagen grote blokken over… Maar zal eens voor je informeren.

Daphne tot slot: “Maar Pim, jullie site lijkt wel stuk joh. Blijft al 3 dagen hangen op ‘Halsema’.”

De screenshot en tweet van Daphne Lammers:

Foto: RTL
81 Reacties op “RTL Nieuws-anchor: ’Telegraaf mikt te veel op Halsema’”


 1. M.

  Telegrof, doet er alles aan om Halsema te vernietigen, geen grenzen, ongekend hetze. Zelfs haar kind is niet meer veilig, de telegrof & hun lezers hebben het kindertijd van haar zoon afgepakt, zoveel haat heeft de telegrof naar Femke Halsema. Femke Amsterdammers en Nederlanders zijn trots op je, een burgemeester voor iedereen. We love you Mevrouw Halsema.

 2. robert

  Helemaal mee eens. De Telegraaf voert al heel lang een veel te doorzichtige hetze tegen Halsema. Beetje Angela de Jongp=-achtig. Zouden mooi setje kunnen vormen.

 3. Action

  Praat voor jezelf, M.!

 4. Respect ✌️

  Dat mens moet zo snel mogelijk met pek en veren de stad uitgejaagd worden,wat een waardeloze en nutteloze burgemeester is dat en vooral geen vrouw of getinte burgermeester maar eentje die van wanten weet.

 5. q8

  wie is dit mens ?
  in elk geval: femke MOET weg,
  (ze kan tijdens haar wachtgeld wel hectometerpaaltjes schoonmaken langs de autobahn
  doet ze nog wat nuttigs

 6. Wortel

  Telegraaf is dan ook de grootste rotkrant van Nederland.

 7. Pieter

  Femke Halsema is hoofdverantwoordelijk voor wat er maandag allemaal mis is gegaan. Vervolgens probeerde en probeert ze zich in allerlei bochten te wringen om zich toch maar vooral in het hoofdstedelijk pluche te handhaven.

  Overigens zijn er in de Madeleine McCann-zaak 2 daders: de ouders van Madeleine.
  Dat is al lang aangetoond.

 8. By the way

  Het was nog niet zo erg geweest dat er afgelopen maandag (inschattings-)fouten zijn gemaakt of eventueel verkeerde besluiten zijn genomen rond die demonstratie, als de verantwoordelijke persoon dit ook zou durven erkennen. Het ligt aan de hele wereld dat er zaken fout zijn gegaan, maar niet aan Halsema. Als we Halsema zelf moeten geloven, tenminste. Geef gewoon toe dat je het anders had moeten doen en dat je er van geleerd hebt. Dan dooft het gedoe zo uit. Nu blijft ze er maar omheen draaien met steeds andere argumenten waarom het misliep in Amsterdam.

 9. Marc

  Wie kaatst kan de bal verwachten.

  Mevrouw Halsema heeft haar afkeer van De Telegraaf, ook als burgemeester, niet onder stoelen of banken gestoken.

  Dan kan je erop wachten dat, als ze kunnen terugslaan het niet zullen laten.

  Niet netjes misschien, wel realiteit.

  Dat weet Mevrouw Halsema ook.

 10. rollins

  Halsema zat letterlijk op elk vlak verkeerd. Er is werkelijk NIKS dat ze in dezen goed heeft gedaan. Niet omdat de Telegraaf het vindt, maar omdat het aantoonbaar zo is. En nu moeten de buklaven (die ze notabene voor de bus gooit) oplossen voor haar. Hoe je het ook wendt of keert, het is een oppositiedame en dat zal ze altijd blijven Het enige wat ze kan is wijzen. Wijzen. En nog eens wijzen. Haar politieke kleur is voor haar van een veel groter belang dan de functie die ze nu heeft en ze brengt daarmee mensen letterlijk in gevaar. Zijn het enerzijds niet de mensen op De Dam, dan zijn het wel de agenten en de Boa’s die nu geen poot meer hebben om op te staan wanneer ze iemand attenderen op de 1,5 meter met alle eventuele gevolgen van dien. Halsema is een blamage als bestuurder in het algemeen en die van burgemeester van Amsterdam in het bijzonder. En als de Telegraaf haar hard aan zou pakken, dan is dan niet meer dan volledig terecht. Volstrekt incapabel.

 11. Apfelflapf

  Natuurlijk gedraagt rechts zich weer als een hond die bloed ruikt , kijk naar de reactie van Wilders . Laat deze idioot zich eerst eens ontdoen van z’n debiele achterban .

 12. Ron

  Trial by media, daar begint het op te lijken. Gotspe.

 13. Jan

  De Telegraaf heeft groot gelijk. Amsterdam is het afvoerputje van Nederland. De gedooghoofdstad waar linkse indoctrinatie vrije hand heeft. Waar krakers geen strobreed in de weg wordt gelegd, maar een viswinkel haar deuren moet sluiten. Waar homomeppers ongestoord hun gang kunnen gaan. Waar jodenhaters keer op keer een restaurant kunnen terroriseren.

  Maar oh oh oh, wat doet ze het goed.

 14. Nakkes

  @Marc: Helemaal niet. Een krant hoort objectief te zijn.

 15. Peter

  Gisteren wist ik het nog zeker. Halsema wordt ontslagen. Maar na de demonstratie van rotterdam gisterenavond. Zal dat niet meer gebeuren. Door aboutaleb mag halsema nu blijven. Want ook in rotterdam werd er geen 1.5 meter afstand gehouden. En om nu de burgemeester van amsterdam en rotterdam te ontslaan gaat ook wel weer heel ver.

 16. PIPPA

  Helemaal mee eens.

 17. Bart

  @Nakkes Net als het RTL Nieuws. De Nederlandse mainstreammedia is al heel lang niet meer objectief.

  Laat Daphne Lammers maar naar haar eigen RTL Nieuws kijken voor ze andere nieuwsmedia aanvalt. RTL Nieuws bericht alles maar heel eenzijdig en altijd met het vingertje naar de mensen hoe slecht we allemaal we niet bezig zijn. Het is het AD maar dan op tv. Met in de vooravond tussendoor Editie.nl en RTL Boulevard die er vaak nog even een schepje bovenop doen.

 18. Apfelflapf

  Het spijt me om te zeggen , maar links en rechts zorgen beide voor polarisering in de maatschappij door hun ongenuanceerde houding .

 19. MNU

  @Bart Whataboutism.

 20. chris?

  Terechte opmerking van Mevr. Lammers. De Telegraaf ruikt bloed.

 21. TT

  Mevrouw Lammers lees lekker het nieuws voor. Jij bent geen journaliste maar activiste en niemand is geïnteresseerd in jouw private mening.

 22. Dirk

  @M

  Femke heeft het zelf de opdracht aan Peter Plasser gegeven om het naar buiten te brengen.

  Wie heeft de media dan opgezocht?!

  Halsema is leugen na leugen op leugen in leugens verstrikt.

 23. Gerard Cocks

  Telegraaf probeert Halsema al sinds dag 1 onderuit te halen, los van heel die demonstratiekwestie.

 24. Marc

  Nakkes.

  Een burgemeester ook,

  Ik heb niet gezegd dat het correct is.
  Ik heb geschetst wat de realiteit is.

  I

 25. Alexandra

  Daphne Lammers , ik ken haar niet, ik hebe haar even gegoogeld en het is een oude nietszeggende vrouw met een te hoog vreemd en strak botox voorhoofd (dat is een veel voorkomend[probleem bij botox gebruikers, het voorhoofd wordt dan te groot en te strak).

  Ik snap dat niet van die oude vrouwen die zoveel moeite doen om op krampachtige wijze jong te willen blijven terwijl je ziet dat ze oud zijn.
  Heel vreemd.

  Wat betreft Halsema, deze vrouw is incompetent en liegt alles bij elkaar om haar imago te redden. Deze vooringenomen activiste „heeft haar voorbeeldfunctie verkwanseld en haar ideologie boven alles geplaatst.”

  „Halsema heeft het recht op gezondheid te grabbel gegooid en ondergeschikt gemaakt aan het recht op demonstreren. Ze speelt met levens, ook van mensen die niet aanwezig waren bij het protest en nu door demonstranten kunnen worden besmet.” Iemand anders: „Voor de zorg, de horeca, de uitvaartorganisaties en iedereen die getroffen is door corona is dit een dolksteek.”

  Halsema moet opstappen maar dat zal ze niet doen deze laffe vrouw die de veiligheid van homo’s en Joden niet meer kan garanderen in de inmiddels ernstig vervuilde en wetteloze stad Amsterdam, waar de Mocro maffia de baas is en de politie wordt uitgelachen.

 26. arie

  Wie is deze mevrouw Lammer nou weer ?

  wat hebben wij aan onbetekenende meningen van koekwausen?

 27. Kuis

  RTL bekent kleur. Nu de NOS en NPO nog.

 28. Nakkes

  Een burgemeester ook, heb jij gelijk in.

 29. Huismaker

  Help. Het kartel moet wel in stand blijven. Want ons-kent-ons.

 30. Honderd

  Hebben we Huismaker de buikspreekpop van Baudet weer. Iaaa, iaaa!

 31. Nakkes

  @Marc

 32. Enzo Voorthuijsen

  Beste Daphne, houd je afzijdig van het nieuws en suggereer onpartijdigheid, nu lijk je als nieuwsoplezer onbetrouwbaar.

 33. Alexandra

  Daphne Lammers , ik ken haar niet, ik heb haar even gegoogeld, het is een oude nietszeggende vrouw met een te hoog vreemd en strak botox voorhoofd (dat is een veel voorkomend probleem bij botox gebruikers, het voorhoofd wordt dan te groot en te strak).

  Ik snap dat trouwens niet van die oude vrouwen die zoveel moeite doen om op krampachtige wijze jong te willen blijven terwijl je ziet dat ze oud zijn.
  Heel vreemd.

 34. Dirk

  Halsema heeft d.m.v. klasse justitie haar zoon uit de wind kunnen houden, terwijl een Marokkaanse jongen die een wapen weggooide tijdens vluchten voor de politie, nog steeds in de bak zit.

  En dan staat Femke op een BLM protest… facepalm.

 35. Tilly

  Ik vind Wilson Boldewijn een geweldige presentator van De Telegraaf.

 36. Alexandra

  Wat betreft Halsema, deze vrouw is incompetent en liegt alles bij elkaar om haar bezoedelde imago te redden. Deze vooringenomen activiste „heeft haar voorbeeldfunctie verkwanseld en haar ideologie boven alles geplaatst.”

  „Halsema heeft het recht op gezondheid te grabbel gegooid en ondergeschikt gemaakt aan het recht op demonstreren. Ze speelt met levens, ook van mensen die niet aanwezig waren bij het protest en nu door demonstranten kunnen worden besmet.” Iemand anders: „Voor de zorg, de horeca, de uitvaartorganisaties en iedereen die getroffen is door corona is dit een dolksteek.”

 37. anoniem

  nederland is op hol geslagen

  typisch nederland

  we zitten de hele dag naar anderen te kijken /wie een fout maakt etc.

  Nederland wakker worden

  niet op uiterlijk en op persoon ingaan

  maar raak de doelen/ de feiten/ praat over het onderwerp/

  wees kritisch en vooral eerlijk

  Alle praat programmas moeten een ander jas krijgen

  alle nu presenterenden m/v op TV

  weg sturen

  oud /lelijk en dom

  lik zuig werk etc.

  neem nieuwe jonge

  frisse m/v

  vooral gekleurde m/v

  die zijn er in overvloed

  en 10 keer kritsich en slimmer

  frisser en fruitig

  een m dame
  een jeroen
  de m/v van npo 1
  beua
  etc etc.

  allemaal moeten na deze tijd
  niet meer terug komen

  de media is slim en ver

  kritisch en loeihard

  Mark Rutte

  is op dit moment de beste

  mooi fris fruitig jong van uitelijk

  super zakelijk en vooral des des deskundig

  niemand wint hem

  wakker worden nederland

  anders wordt het zo saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaii

  doorgedraaide hollanders

  afgelopen dagen voor de cafe ’s

  en restaurants

  foei blijf thuis

 38. Dirk

  Klassenjustitie.

 39. Alexandra

  Halsema moet dus opstappen maar dat zal ze niet doen deze laffe vrouw die de veiligheid van homo’s en Joden niet meer kan garanderen in de inmiddels ernstig vervuilde en wetteloze stad Amsterdam, waar de Mocro maffia de baas is en de politie wordt uitgelachen.

 40. Alexandra

  Halsema moet opstappen maar dat zal ze niet doen deze laffe vrouw die de veiligheid van h*m*o’s en J*den niet meer kan garanderen in de inmiddels ernstig vervuilde en wetteloze stad Amsterdam, waar de M*cro m*ffia de baas is en de politie wordt uitgelachen.

 41. Beau

  De Telegraaf, de krant die fout was in WO II… niets meer toe te voegen.

 42. Captain Caveman

  Telegraaf staat al maanden vol met bloedrood ‘nieuws’ over corona, hoe braaf en volgzaam iedereen wel niet is en pagina’s vol hartverscheurende brieven van hoofdzakelijk oma’s en opa’s die janken om hun kleinkinderen. HOI HOI, we mogen een ijsje kopen morgen ! Geen misstap want handhaving is onverbiddelijk STRENG! Op de geweldige manier hoe het kabinet ons door de dodelijke crisis heeft geloodst, we mogen onze kleinkindjes weer 10 seconden zien!! is het nivo

 43. ...

  @Willie

  Marc de Hond zelf hier op MC op 25 feb 2020 om 10:58

  Beste redactie, nuanceverschil:
  Ik vertelde inderdaad dat ik hoopte dat kаnkеr zou denken dat ik het te druk had en daarom zou overwaaien. Vervolgens zei IEMAND ANDERS “kies een ander” en toen grapte ik “dan het liefst Donald Trump”.
  Geen smaakvol grapje, maar duidelijk niet iets waar ik serieus een monoloog over afgestoken heb.
  Jullie brengen het nu alsof ik een serieus statement heb gebracht, maar dit ging om een geïmproviseerd grapje dat inderdaad over het randje gaat in een theaterprogramma. Dat is iets anders dan vier maanden nadenken over een standpunt / boodschap. Maar goed, als je nuance aanbrengt dan scoort het geen klikbеet.

 44. ...

  Natuurlijk, onder het verkeerde artikel. Zucht…

 45. Marijke

  Geloof mij nou maar, zij draait zich weer overal uit. Kinderen jaren geleden van “zwarte” Amsterdamse school gehaald, want dat belemmerde in hun “creativiteit”, daarna boerka-verbod, want dat is zó niet Amsterdam, daarna zoon met wapen van haar man (niets meer van gehoord), daarna de wettelijke corona-regels een dikke middelvinger geven !! Zij deugt van geen kanten

 46. Liu Wang

  Femke Halsema moet opstappen.
  Helemaal mee eens.
  Wat een kutwijf is dat.
  Moeten wij dan allemaal ziek of dood gaan?
  Opsluiten in Wuhan, dat mens!

 47. Captain Caveman

  RTL4 verdiend ook een deug bokaal. Op de meest kinderachtige toon worden de nieuwste regeltjes uitgelegd als zijnde 100% doordacht en verplicht. Niveau van volwassen mannen op kinderfietsjes omdat een gesjeesde hoogleraar dat wel leuk lijkt! En hup, special erover bij RTL; met zijn allen op de kinderfiets! Zoiets wordt het dan! Kinderachtig zooitje, groot gelijk als daar de bezem doorheen gaat!

 48. MolTalk

  Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf is niet Femke Halsema verantwoordelijk, maar Erik ten Hag.

 49. Kuis

  @Dirk
  Klassenjustitie is wat we tegenwoordig, “ach joh, doe niet zo huilie huilie” noemen?

 50. Momo

  Geen medelijden met Halsema. Haar beslissing om de demonstratie door te laten gaan was een heel bewuste keuze. Een vooropgezet plan, dat niks te maken had met angst dat het uit de hand zou lopen.

 51. Telegraaf alleen maar bezig met ophitsen

  Al langer aan de gang.
  Troosteloze wijze van journalistiek bedrijven.
  Blijkbaar gaat het steeds slechter met de inkomsten van ooit de grootste krant van Nederland.

 52. John vd Heuvel

  Als crime watcher hou ik me nu ook al bezig met de Dam demonstratie.

  Moet toch ergens mijn geld aan verdienen in deze tijden.

 53. Tivoli

  En dat elkaar de hand boven het hoofd houden van politici, noemt Baudet dus het kartel.

 54. jmp

  Ach ja, hoe verrassend toch weer. Iemand van de zonder uitzondering (extreem) linkse media geeft de voorzitster van extreem links alle gelijk van de wereld.

  Echt, het gedrag van links Nederland in de afgelopen is één van de grootste schandes uit de geschiedenis van Nederland.

 55. Dirk

  Het NOS:
  “De gemeente Amsterdam staat geen demonstraties meer toe op de Dam in de coronapandemie. Dat schrijft burgemeester Halsema aan de organisatie van een betoging voor opvang van kinderen uit Griekse vluchtelingenkampen.”

  Dat mens is compleet rijp voor een psychiater, want waarom dan wel een demonstratie als het haar uitkomt?!

 56. Kuis

  @Dirk
  Demonstraties mogen nog steeds, maar niet op de dam. En op het museumplein is gewoon veel meer ruimte.

 57. Dirk

  En dan te bedenken dat veel zenders subsidie’s krijgen… kijk dit bedoel ik nu.

 58. Dirk

  @Kuis

  Ja dat klopt, dat had het NOS ook weergegeven… “geen demonstraties meer toe op de Dam”.

 59. Ad nagtegasl

  En maar hakken op Halsema. Dat zegt heel veel op degene die van deze verfrissende stukjes schrijven het niveau wat zij hebben daar staat mevr Halsema ondanks haar fouten wat menselijk is gelukkig vet boven en wist u dat dhr Rutte willens en wetens tijdens de corona heeft verwaarloosd en medeschuldig aan eenzame dood van hen
  l

 60. RaymondVL

  Nu is Daphne Lammers een zeer neutrale nieuwslezeres. Helemaal vrij van het kartel. Slaap lekker verder, allemaal.

 61. Ad nagtegasl

  O ja nu we toch aan het schoppen zijn waarom zit Rutten er eigenlijk nog. Bombardement in Irak vergeten 470 doden ipv 70 leugen en vergeten en o Ja weet u nog die gezinnen van werden zwart gemaakt door de ambtenaren van de belastingdienst die ambtenaren werden door Rutte in bescherming genomen. Rutte zit er nog steëds. En o ja waarom waren en zijn geen mondkapjes of andere ned. Voorraden weg bezuinigd door premier Rutte die veel ouderen eenzaam de dood heeft in gejaagd proficiat

 62. HBaz

  En wie hebben er voor gezorgd dat Femke burgemeester van Amsterdam werd? Iemand benoemen zonder bestuurlijke ervaring. Over die mensen hoor je niks. Die hebben boter op hun hoofd. Besteed daar eens aandacht aan “wakkere” krant van Nederland.

 63. Captain Caveman

  …En wat minder Opa Oma/ kleinkinderen gezeur! Dat weten we nu wel dat de kleinkinderen weer smachten naar opa en oma. Oftewel de 24/7 gratis PIN sutomaten voir de geldhonger van die verwende etters!

 64. teuntje

  Kan niet genoeg zijn voor dat arrogante kreng en waar bemoeit een nieuwslezer ich meee gewoon nieuws lezen en verder je bek houden

 65. Lariekoek

  Nederland schijnt veel deugers te hebben. Dezelfde mensen die kritiek op Femke Halsema hebben, nemen het ook niet zo nauw met de anderhalve meter afstand. Bij de Jumbo klimmen ze over de rug van de vakkenvullers om een product te pakken. De eerste dag dat Ikea open was, stonden er duizenden mensen. Motorrijders die elkaar opzochten. In parken en op stranden ook duizenden mensen te vinden. Dat allemaal tijdens de intelligente lockdown. Halsema moet gewoon burgemeester blijven van Amsterdam. Ze doet het in ieder geval beter dan Job Cohen.

 66. Jaap

  Daphne en alle Kamerleden die tegen motie Hiddema stemden kijk naar bijdrage advocaat Koops
  Begin deze wij op Op1 of beau en zullen we dan verder praten. Halsema zat áls bestuurder zeer fout. Haar onderbouwing op tv was ook erg zwak en bestuurder onwaardig.

 67. Fred

  Waarom nog zoveel tijd en nieuws aan mevrouw Halsema besteden,als je eigen kind een inbraak pleegt met pistool,je man liegt over waar voor het gebruikt wordt,zijn vrouw alles bagataliseert als bijna onschuldig,en nu met de reacties op een demonstratie hoe vreselijk ook,de corona regels van het kabinet vergeet en als sympathisant,met button en niet op anderhalve meter tussen de mensen staat,en nu weer naar de politie wijst waarvan zij de baas is,kom op zeg hoe durf je,ga alsjeblieft ergens anders de boel verzieken maar niet meer in AMSTERDAM

 68. Jaap

  Jakkes.
  Geen enkele krant in Nederland is objectief erger laatste jaren is journalistiek verworden tot activistische journalistiek.of journalistieke activisme.
  Maar het kan erger. Heb laatste 10 jaar niet meer naar CNN gekeken maar heb de laatste dagen er weer naar gekeken en wedt er misselijk van laagste van het laagste journalistiek. Áls dat soort journalistiek ook deze kant op komt bewaar je dan.
  Áls je de hele dag CNN kijkt krijg je een erg fout wereldbeeld en CNN zal niet de enige Amerikaanse zender zijn die zo te werk gaat.

 69. Don

  Wie De Telegra(a)f nog leest spoort niet en die Lammers moet lekker dom blijven zoals ze altijd is!

 70. Ad nagtegasl

  En wat dachten van onze matennaier grapperhaus. Wat een ongelofelijke flinker Halsema veroordelen terwijl hij dondersgoed weet wat er aan de hand is typisch gevalletje onbeschoftheid CDA matennaaierij hoop dat deze heel snel opdonder wat een ongelofelijke rechtse huichelaar en maar hakken op Halsema maar hij is nog veel niet erger CDA toch rechtse lul

 71. B

  Halsema is vrouw en Groen Links en dat trekt de Televaag niet zo. Krantje heeft eerder ook haar zoon geslachtofferd om maar negatief te kunnen schrijven . Aantal berichten op de site van de Telegraag over Halsema is ronduit belachelijk voor een landelijke krant. Zelfs een plaatselijk krantje zou het niet zo enorm overdrijven. Heb niets met Halsema maar als je al die vreemde niet onafhankelijke vuilspuiterij leest dan zou je bijna in kamp Halsema komen.

 72. Prutswerk

  Zolang die Halsema een plaat voor der kop blijft houden, mag iedereen er tegenaan trappen!

 73. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Als het over bv Baudet was gegaan ipv Halsema had deze presentatrice van RTL dan ook verwijten gemaakt? (Retorische vraag)

 74. Kneefel

  Ach jee… Behoort zij ook tot de vriendinnen club van Halsema, M Margriet van de Linde, Ollengren, Jinek enz..

 75. HBaz

  de Telegraaf is gewoon een foute krant. Waren ze in de oorlog al.

 76. Katrien

  Ze moet ontslagen worden vind ik snap zowiezo dat ze ooit gekozen is als burgemeesters na zo.n 2 kanjers van burgemeesters van Amsterdam ..ze doet gewoon wat ze wil .

 77. HBaz

  De Telegraaf? Een spreekbuis van extreem-rechts. Toen en nu.

 78. Leo Knots

  Wat wil je van een ranzige NSB krant.

 79. Piet Pannelap

  Als Halsema binnenkort burgemeester af is kan ze solliciteren bij RTL/BNN. Ze past prima bij de linkse bagger tv.

 80. Grote Grief

  De burgemeester heeft een ambtsketen, de burgemeester is stout, want ze gedraagt zich niet als burgemeester. Even Grapperhaus appen, voor ruggespraak, maar die was aan het padvinderen in de duinen, hij was niet thuis. Waarom mag er wel gediscrimineerd worden vanwege voorkeur voor politieke richting. Tja ben het helemaal kwijt.

 81. Sookie Stackhouse

  Daphne moet haar bek houden. Halsema moet weg…slechtste burgermeester ever!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.