RTL Nieuws-anchor: ’Telegraaf mikt te veel op Halsema’

Daphne Lammers, een van de anchors van het RTL Nieuws, vindt dat De Telegraaf het wel heel erg gemunt heeft op de falende burgemeester Femke Halsema. Dat heeft ze op Twitter laten weten aan haar oud-RTL-collega Pim Sedee, nu presentator bij De Telegraaf. Lammers wijst erop dat de Telegraaf-site en -app al dagen worden gedomineerd door berichtgeving over Halsema, die maandag heeft bewezen niet zo’n sterke bestuurder te zijn. Ze vindt het iets te veel van het goede.

Pim deelde woensdag het breaking news dat er een nieuwe verdachte is in de Madeleine McCann-zaak en daarop twitterde Daphne: “Misschien dat het wel één van de drie koppen met ‘Halsema’ erin kan vervangen? Of zijn jullie daar nog niet aan toe?

Daarop verdedigde Pim de keuze van De Telegraaf om bovenop de Halsema-kwestie te zitten. “Komen debatten aan over handelen burgemeester in Den Haag en Amsterdam, bronnen politie geven bij NOS aan dat signalen dat het drukker zou worden er wel degelijk waren, Beau en Op1 hadden er afgelopen dagen grote blokken over… Maar zal eens voor je informeren.

Daphne tot slot: “Maar Pim, jullie site lijkt wel stuk joh. Blijft al 3 dagen hangen op ‘Halsema’.”

De screenshot en tweet van Daphne Lammers:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen