NRC’s Lamyae Aharouay vindt Story-Guido foute man

NRC-journaliste Lamyae Aharouay vindt het heel erg fout dat Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker een mediaoorlog met Femke Halsema heeft aangekondigd. Dat laat ze vandaag blijken op Twitter. Halsema roept al sinds jaar en dag enorm veel ergernis op bij veel mensen, maar een persoonlijke vendetta beginnen tegen haar, vindt Aharouay veel te ver gaan. “Den Aantrekker, die ken ik nog van de tweetjes als hij me hoorde op BNR of op tv zag“, begint ze.

Aharouay wijst op de moeite die Den Aantrekker had met haar verschijning op televisie, omdat ze een hoofddoek draagt. “Regelmatig voorgekomen dat hij dan ging twitteren hoe fout het was: iemand mét hoofddoek. Kreeg hij errorsignalen van in zijn hoofd. Maar zijn woede nu gaat vast en zeker over coronarisico’s“, zegt ze.

Ook van mensen die met Den Aantrekker omgaan moet Aharouay niets hebben. “Was ook altijd hoogst vermakelijk om vervolgens te zien hoe mensen die me volgen, ook uit de mediawereld, alsnog vrolijk met hem correspondeerden hier. Moet je doen hoor, zelf weten. Maar als ik je daarna nog verontwaardigd zag doen over discriminatie dacht ik 🤷🏽‍♀️.

Opiniemaker Stella Bergsma, volgens Johan Derksen het meest irritante wijf van Nederland, is het eens met de NRC-journaliste. “Dit is heel erg treurig, Guido. Je geeft daarmee aan niet serieus te nemen te zijn als journalist, dus ik vind het vooral ook echt treurig voor jou. En heel onchic.

En Bright-sterjournalist Floris Poort: “De fucking Story, een blad dat van pure armoe verslag doet over het privéleven van de doventolk die naast de premier staat. Ga toch koken.

Lees ook: Story kondigt mediaoorlog tegen Femke Halsema aan (vanochtend)

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen