Jandino heeft spijt van ‘tief op’ na coronamiddelvinger

Tv-ster Jandino Asporaat heeft er spijt van dat hij mensen die kritiek hebben geuit op het massale protest op de Dam tijdens deze coronacrisis heeft verzocht ‘op te tiefen’. Dat laat hij weten op Instagram. Aanvankelijk gaf Asporaat aan dat hij mensen die kritiek uiten op de massaliteit van het Dam-protest racisten vindt. Daar heeft hij een kritisch bericht over gekregen van een vriend en daarom verwijderde hij de post. “Super lief en eerlijk bericht gekregen net van een vriend.”

Asporaat wil naar eigen zeggen niet in negativiteit verzanden. “Je hebt gelijk, op dit moment vind ik het zo moeilijk om die positieve woorden te vinden die ik normaal heb, vind het moeilijk tranen te bedwingen die opkomen bij al die beelden.”

Hij heeft zich even helemaal verloren in het racismeprotest. “Motivatie glipt weg en maakt plaats voor frustratie. Maar je hebt gelijk. Ik weet wat jij wilt zien, ik weet wat de wereld nodig heeft. Motivatie, positiviteit en hoop. Ik zeg eerlijk, ik vind echt moeilijk. Maar je hebt gelijk. Dat is wat ik ga doen.”

Acteur Nasrdin Dchar laat Asporaat weten dat hij helemaal geen moeite had met zijn aanvankelijke post. “De 1 sluit de ander niet uit bro! Juist nu. Wees boos. Je hebt er alle recht toe. Jouw vriend had moeten zeggen: ‘dank je wel dat je het deelt. Het siert je.’ Vind ik. Dus dank je wel dat je je uitspreekt! En voor de emotie die erbij te voelen is.

Lees ook: Volle Dam heeft schijt aan 1,5 meter, Jandino: ’Tief op!’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen