Connie Witteman steunt Maurice de Hond: ‘Respect!’

Maurice de Hond krijgt in zijn strijd tegen het coronabeleid van het RIVM steun uit onverwachte hoek: Connie Witteman zit nu ook in het kamp-Maurice. Dat laat de Instagram-diva weten in een post. Het AD heeft Maurice de Hond afgelopen weekend op de cover gezet en het interview, dat u hier kunt lezen, maakte indruk op Connie. “Respect! Sommige mensen verschillen meer dan wat ‘normaal’ is voor ‘de rest’. Zij worden daardoor vaak niet begrepen, ook al doen zij ontzettend hun best.

Connie is Maurice heel dankbaar voor het werk dat hij verricht. “Dankjewel Maurice de Hond… Ik ben het zó met jou eens!! En néé, er is mij door niemand gevraagd om dit te plaatsen.

Maurice de Hond krijgt veel steun, maar er zijn ook veel haters. Connie: “En néé… ik ben ook niet bang voor tegen reacties, omdat ik vind dat ANGST de grootste vijand van de mens is.

Ze zal Maurice door dik en dun steunen. “En ja, er zullen volgers afhaken🙈. To let you know, doe geen moeite, want mensen die zich lelijk uitlaten blokkeer ik direct😜.

Alles te lezen op www.maurice.nl. Neem de tijd, lees het en neem het tot je. Grote lieve kus💋 Connie 👊

Lees ook:
Op1 bevestigt Maurice de Hond te hebben geboycot (3 juni)
Maurice de Hond: ‘Alweer maand geboycot door tv’ (zaterdag)
Andries Knevel: ‘Op1, haal Maurice de Hond aan tafel!’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen