Zet Boulevard na Nicolette ook Froukje op een zijspoor?

RTL Boulevard grijpt de coronacrisis aan om ongemerkt een hoop veranderingen door te voeren. Er zijn flink wat deskundigen en presentatoren op een zijspoor gezet, denk bijvoorbeeld aan Ron Vergouwen en Nicolette Kluijver. De presentatrice gaf aan dat ze tegen haar zin in min of meer van het programma af is gehaald, maar lijkt niet de enige te zijn. Ook Froukje de Both is al een tijdje niet meer te bekennen in de showrubriek. Is ook zij niet meer welkom op het Leidseplein?

Er gaan volgens weekblad Story dat haar contract niet verlengd wordt, maar Froukje is niet bang. “Ik maak me geen enkele zorgen. Dat ik nu niet bij RTL Boulevard te zien ben, is vanwege het coronavirus“, zegt ze.

Boulevard stelt met vaste mensen werken om te veel wisselende contacten te voorkomen. “Ze werken met zoveel mogelijk vaste mensen.”

Deed ze alleen Boulevard voor RTL? “Daarnaast was ik met allerlei andere programma’s bezig, maar in deze bizarre tijd is alles stilgelegd.”

Er zijn zoveel televisieopnames die niet door kunnen gaan. Dat merk ik ook. Daarom maak ik er thuis maar het beste van.”

Lees ook:
RTL Boulevard degradeert Nicolette Kluijver: ‘Jammer’ (23 april)
Boulevard: Rob Goossens erin, Ron Vergouwen eruit (25 april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen