Rob Goossens durft niet naar kapper, houdt coronahaar

Rob Goossens, de nieuwe ‘aanwinst’ van RTL Boulevard, blijft voorlopig op de buis met een coronakapsel. Hij durft in dit stadium nog niet naar de kapper. Dat laat hij weten op Twitter. Goossens, die vrijdag door zijn collega Marieke Elsinga al wel figuurlijk werd geknipt en geschoren, wordt niet ontzien door zijn volger Ginny. Zij vindt zijn kapsel te lang. “Nou schat, heel gezellig toch die double breasted pakjes en alles. Maar wel even naar de kapper. Sorry voor deze Gordon-review“, zegt ze.

Daarop laat Goossens weten: “Ik wil niet naar de kapper. Ga niet maniakaal alles desinfecteren en overal anderhalve meter aanhouden om vervolgens in een stoel te gaan zitten waar 380 mensen hebben gezeten, terwijl ik word aangeraakt door iemand die in de afgelopen 25 uur 480 mensen heeft aangeraakt.

Als Ginny hem vervolgens op de tondeuse wijst, zegt Goossens: “Alles eraf? Die coupe heb ik echt al twintig jaar niet meer gehad!

Al met al zien we Goossens dus voorlopig nog met coronahaar bij RTL Boulevard. De tv-kenner zit tegenwoordig bijna elke avond in de showrubriek, maar krijgt behoorlijk wat kritiek te verduren. Veel mensen vinden hem helemaal niet zo deskundig.

Goossens kreeg het vrijdag aan de stok met Giel Beelen, nadat hij onsportief reageerde op een grapje van de Radio Veronica-dj.

Lees ook:
Rob Goossens onder vuur na Giel Beelen-blunder (vrijdag)
Marieke Elsinga: ‘Rob Goossens, je bent zuur!’ (vrijdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen