Marieke Elsinga: ‘Rob Goossens, je bent zuur!’

Geplaatst op za 30 mei 2020 om 8:20

Marieke Elsinga heeft haar collega Rob Goossens vrijdagavond een flinke uitbrander gegeven in RTL Boulevard. Ze vindt dat hij erg onsportief en zuur heeft gereageerd op Giel Beelen. Dat liet ze aan hem weten in de uitzending op RTL 4. Giel maakte vrijdag zijn jaarlijkse ‘dit is de laatste uitzending van mei’-grapje op Radio Veronica en Rob stonk er met open ogen in. Toen hij ontdekte dat het een grap was, reageerde hij boos: “Eens kijken of je dit op 30 september ook nog grappig vindt.

Rob verwijst daarmee naar de vele geruchten dat het dure contract van Giel niet wordt verlengd. Het kwam de mediajournalist van De Telegraaf en RTL Boulevard op behoorlijk wat kritiek te staan, onder meer van Giel zelf.

Zijn eigen RTL Boulevard deelt die kritiek. Luuk Ikink: “Rob, had je nog niet ontbeten? Was je een beetje chagrijnig? Wat was er aan de hand?

Rob: “Ik was nog niet chagrijnig, totdat ik erachter kwam dat het een grap was en ik moet zeggen: ik wilde eigenlijk ook met korte mouwen en een korte broek hier komen, maar ik zit onder de brandwonden, want het doet toch wel heel erg pijn dat ik er echt met open ogen ingetuind ben.”

Marieke: “Maar Rob, ik las dit – mag ik nog één keer jouw tweet zien met dat 30 september – en dacht: heb jij een slok azijn genomen? Je hoeft toch niet zo te zuur te zijn en nog een sneer uit te delen? Laten we dat nou niet doen. Ik vond het echt zuur.”

Rob: “Mag. Tegelijkertijd moet je wel beseffen dat 300 collega’s van Giel Beelen afgelopen week te horen hebben gekregen dat hun dienstverband bij Talpa erop zit. Ik vind het een beetje misplaatst om dan in die week deze grap te maken.”

Marieke: “Schrijf dat dan.”

Rob zichtbaar geërgerd: “Nou. Ja… Heb ik ook gedaan.”

Lees ook: Rob Goossens onder vuur na Giel Beelen-blunder (gisteren)

Foto: RTL
31 Reacties op “Marieke Elsinga: ‘Rob Goossens, je bent zuur!’”


 1. Milan

  Wat een natte dweil die Rob Goossens…

 2. HUGO

  Marieke doet het goed, leuk!

 3. HUGO

  Was kleuter Goossens weer aanwezig als sprekende pop.

  Lage kijkcijfers gisteren zijn dus verklaarbaar. Niet het weer maar kleuter Goossens.

 4. Ad

  Lage kijkcijfers? Boulevard had 18.7%, jouw favoriete zender sbs 6 op dat moment 4.4%!

 5. Gerda

  Rob I love you!

 6. Geronimo

  Op deze foto komt die Elsinga niet echt goed uit. Ietwat te masculien.

 7. Tessa

  Die Rob is toch een mega autist of niet?

 8. B

  Pedant ventje

 9. Huismaker

  Ze durfde zelfs aan De Vries te vragen of er geen relatie is tussen zijn vertrek en de “Marokkaanse broederdienst”. Het eindigde maar snel met iets van “o, nou snap ik het !” om een discussie niet aan te gaan. Want het moet wel gezellig blijven.

 10. Captain Caveman

  Sorry dat ik het zeg, normaal ben ik niet zo van de complimenten naar wijven toe. Maar die griet in dat Led Z shirt is wel een lekker ding, zeker weten!

 11. Roos

  Marieke krijgt steeds meer praatjes. Laat ook iemand waar ze iets aan vraagt niet uitpraten.

 12. MERS Pardoel

  Grappig en ironisch dat Marieke een Led Zeppelin shirt draagt terwijl ze bij een radiozender werkt die never nooit Led Zeppelin draait. Geeft maar weer aan hoe gemaakt en nep QMusic is.

 13. jip

  Rob schreef vroeger over financiële kwesties en was van de weeromstuit mediakenner. Heeft gezien zijn vele missers geen netwerk en komt niet sympathiek over. Kan beter weer over ABN AMRO gaan schrijven dan over de kin van Chantal.

 14. Apfelflapf

  Elsinga is een eng manwijf met olifantenpoten die wanhopig hip probeert te doen met een rock t-shirt .

 15. Bart

  Gewoon stoppen met Rob Goossens!

 16. Zomaar een persoon

  Zou Marieke ook maar één nummer van Led Zeppelin kunnen noemen? Zonder Google?

 17. Hazelbakkes

  Hij vond het helemaal niet misplaatst. Hij wilde gewoon de aandacht afleiden van het feit dat hij in de grap was getrapt. Een normaal mens zegt dan: Ach ja, dom. Domkoppen maken stampij en veroorzaken daarmee het tegenovergestelde van het beoogde. Rob Goossens is het schoolvoorbeeld van zo’n domkop.

 18. Ron

  Tja, en toen stond hij met een bek vol tanden. Heerlijk hoe Rob even gefileerd werd door Marieke gisterenavond. Hij bleef achter met een zure bek in het laatste shot na het verweer van Marieke. Top TV.

 19. Abij

  Is dit hele programma nog wel geloofwaardig de een zit de andere af te zeiken! En dan zat N Plessen er ook weer voor spek en bonen bij ! En het weekend B Maasland nou het stel is compleet! Ik kijk niet meer.

 20. Brojan

  Beelen moet niet zeuren. Kan ook ongelooflijk uitdelen.

 21. Jaap Aap

  Wat een irritant en dom wijf is dit toch… Waarom trappen ze zulke lui niet eens van de tv?

 22. Wendy

  Maar wie is die man met dat Led Zeppelinshirt?

 23. teuntje

  Marieke met dr PAARDENKOP hou je bek lelijk kreng

 24. Donald Dumb

  Goh. Die Marieke is dus een hardrockfan.
  Wist ik niet, joh…

  (Weet waarschijnlijk niet eens wat Led Zeppelin is)…

 25. Jimmy Page

  Het Zeppelin-shirt had een andere collega al eerder aan. Ik durf te wedden dat ze nog geen 1 nummer van Led Zeppelin weet op te noemen en dan bedoel ik uiteraard niet het bekendste en uitgekauwde nummer Stairway to heaven.

 26. Bert

  Vreselijk wijf die Marieke die denkt dat ze heel wat is, maar ja ze kan helemaal
  niets, alleen jammer dat ze dat zelf niet in de gaten heeft.

 27. Umfufu

  Goed bezig Marieke. Nu ook zo met gestrekt been erin bij:

  Peter R. de Vries
  Bridget Maasland
  Nikkie Plessen

  Dan ben je een echte.

 28. Zielige Lutser die Rob Goossens

  Wat een janktrol is die Rob.
  Er zal vast nog wel meer mis zijn met dit figuur.
  Misplaatst kattig gedrag, pisnichterig afgeven op anderen, zelf geen idee hebben hoe een houding te geven. Kortom hij hoort niet op tv maar in een jongens internaat als conciërge

 29. Benjamin

  Mischien moet die Marieke (ze slist zo ) eens vervangen worden, laat RTL is wat leuke en frisse personen op dit programma zetten ( de kijkcijfers liegen er niet om)
  Rtl boulevaard

 30. Uuuh

  Ik heb geen moeite met Rob, maar dat hij zijn radio op Giel Beelen afstemt vind ik onvergeeflijk!

 31. Hélène

  Rob Goossens is een vreselijke presentator zonder enige uitstraling en praat bijzonder zeurderig. Schakel uit als ik hem zie want zonde van mijn tijd. Ga ander werk zoeken maar laat ons met rust!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.