Marieke Elsinga: ‘Rob Goossens, je bent zuur!’

Marieke Elsinga heeft haar collega Rob Goossens vrijdagavond een flinke uitbrander gegeven in RTL Boulevard. Ze vindt dat hij erg onsportief en zuur heeft gereageerd op Giel Beelen. Dat liet ze aan hem weten in de uitzending op RTL 4. Giel maakte vrijdag zijn jaarlijkse ‘dit is de laatste uitzending van mei’-grapje op Radio Veronica en Rob stonk er met open ogen in. Toen hij ontdekte dat het een grap was, reageerde hij boos: “Eens kijken of je dit op 30 september ook nog grappig vindt.

Rob verwijst daarmee naar de vele geruchten dat het dure contract van Giel niet wordt verlengd. Het kwam de mediajournalist van De Telegraaf en RTL Boulevard op behoorlijk wat kritiek te staan, onder meer van Giel zelf.

Zijn eigen RTL Boulevard deelt die kritiek. Luuk Ikink: “Rob, had je nog niet ontbeten? Was je een beetje chagrijnig? Wat was er aan de hand?

Rob: “Ik was nog niet chagrijnig, totdat ik erachter kwam dat het een grap was en ik moet zeggen: ik wilde eigenlijk ook met korte mouwen en een korte broek hier komen, maar ik zit onder de brandwonden, want het doet toch wel heel erg pijn dat ik er echt met open ogen ingetuind ben.”

Marieke: “Maar Rob, ik las dit – mag ik nog één keer jouw tweet zien met dat 30 september – en dacht: heb jij een slok azijn genomen? Je hoeft toch niet zo te zuur te zijn en nog een sneer uit te delen? Laten we dat nou niet doen. Ik vond het echt zuur.”

Rob: “Mag. Tegelijkertijd moet je wel beseffen dat 300 collega’s van Giel Beelen afgelopen week te horen hebben gekregen dat hun dienstverband bij Talpa erop zit. Ik vind het een beetje misplaatst om dan in die week deze grap te maken.”

Marieke: “Schrijf dat dan.”

Rob zichtbaar geërgerd: “Nou. Ja… Heb ik ook gedaan.”

Lees ook: Rob Goossens onder vuur na Giel Beelen-blunder (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen