Ex slacht Roy Donders af in media: ‘Vrouwelijke slons’

Geplaatst op zo 31 mei 2020 om 8:45

Marvin Ophof vindt dat zijn ex-vriend Roy Donders er tegenwoordig heel erg slonzig uitziet. Het is echt geen gezicht hoe hij erbij loopt. Dat zegt de ex, die jarenlang te zien was in de Donders-soaps, in de Weekend. Ophof zorgt voor ophef. Het nieuwe uiterlijk van de realityster vindt hij een grote flop. “Afschuwelijk! Dat vinden overigens veel meer mensen. Ik heb Roy er al een paar keer over aangesproken, ik vind dat hij aan het verslonzen is. Dit is niet meer de Roy die ik ken.

Wie is het dan? “Dit is een ander persoon. Hij zegt dat-ie gewoon een andere look wilde, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij zijn identiteit een beetje is kwijtgeraakt.”

Nu is Marvin alweer anderhalf jaar samen met een ander. “Mijn vriend is een mannelijke jongen, dat vind ik heel fijn. Roy is best wel vrouwelijk en dat wil ik liever niet meer. Dan kun je net zo goed een relatie met een vrouw beginnen.

Marvin keurt ook Roy’s recente deelname aan de datingshow Lang Leve De Liefde af. “Roy en ik hebben bijna iedere week contact met elkaar, maar hij heeft niet gesproken over zijn deelname aan het datingprogramma.”

Het is aandachtstrekkerij, vindt hij. “Je zet jezelf dan toch in een soort etalage. Bovendien heeft zijn blind date zichzelf ook opgegeven via de tv, dan ben je in mijn ogen vooral dáármee bezig, in plaats van met de ware te vinden.”

Wel heeft Marvin ernaar gekeken. “In Lang Leve De Liefde had hij het al gelijk over kinderen, met iemand die hij nét kent. Dat is toch raar. Wij hebben het er weleens over gehad, maar pas na drie jaar relatie.”

Toen ik het op tv zag, dacht ik: nou, jij bent lekker bezig, tijdens je eerste date al praten over een kinderwens. Dat is niet gezond.”

Foto: RTL








35 Reacties op “Ex slacht Roy Donders af in media: ‘Vrouwelijke slons’”


 1. Beau ter Ham

  Mooie en wijze woorden van deze ex. Kan best weleens gelijk hebben.

 2. Corrector

  Nu we het toch over minifigs hebben: wie zijn toch die arme drommels die na alle bouwwoede bij de Lego Masters alle enorme bouwsels uit elkaar moeten halen? En dan ook nog alle steentjes weer moeten sorteren en in de bakken terug moeten doen? Dat zijn helden!

 3. Grat

  Inderdaad mooie wijze woorden! Marvin weet hoe hij de dingen moet zeggen en laat niet na dat te doen. En dat allemaal ondanks zijn vrij ernstige geestesziekte.

 4. Gerrit

  Volgens mij zit hij nog in de kast.

 5. CB

  Zucht. Die Donders weet gewoon niet wat-ie allemaal aanricht voor zichzelf. Een lesje mediawijsheid dan wel mediatraining (wat kan ik als bn’er wel en niet flikken) zou geen overbodige luxe zijn.

 6. Irene van Ballegoijen

  Wat doet deze vent nog op tv bagger Tilburgse sjiek zonder smaak stijlloos en met een ding bezig aandacht trekken.

 7. Ron

  WOW! WAT IS ROYKE KNAP 😍

 8. Eveline

  Roy ziet er idd niet uit met dat rare haar. Zag laatste een foto toen ie in de wind stond allemaal slechte haarstukken. Is van het padje….

 9. Klaas Flink

  Omhoog gevallen naaidoos. Probleem met dit soort van mannen is dat ze gaan denken dat alles goud is wat ze aanraken. Hij had een toevalstreffer, gelukje, zijn 15 minutes of fame zijn nu wel voorbij, laat gaan dat ventje.

 10. Louis Tinner

  Deze ex heeft zeker geen aandacht meer.

 11. Fred

  Het over een kinderwens hebben is heel normaal in het begin van een date. Als je daar beide al lijnrecht tegen over elkaar staat dan wordt het nooit wat. Niet voor niks wordt dit ook gevraagd bij relatie websites.

 12. GrijzePilion

  Ze noemen Tilburg niet voor niets de Aldi onder de steden. Dit soort goedkope troep komt er vandaan. Uit de aanbiedingenbak

 13. Xxxx

  Buiten het feit of Roy er wel of niet uitziet heb ik nooit begrepen wat Nederland in deze “ster” ziet. Iedereen wordt in Nederland maar tot “ster” gebombardeerd en ze voegen niks toe.

 14. Jaja

  Lekker chic van deze ex! Aandachtsh#r

 15. John

  Dit is toch nutteloze informatie.

 16. Jaap Aap

  Ranzige nicht. Bah!

 17. Angeltje

  Ik vind Roy er wel lekker uit zien, maar ja, ik ben een meisje, en Roy houd meer van mannetjes, geeft niks hoor Roy, geniet van je leven.

 18. Django Wagner

  Ik wil Roy best eens pijpen

 19. Bob Dylan

  Lijkt Conchita Wurst wel…

 20. RaymondVL

  Als Roy Donders denkt de Nederlandse Adam Lambert te kunnen worden op deze manier wordt het tijd voor een bezoekje aan de oogarts.

 21. Apfelflapf

  Is dat de debiele neef van Johnny de Mol ?

 22. A.

  Leuk, van je ex moet je het maar hebben..

  Smaken verschillen, ik vind hem er een stuk beter uit zien. Roy zag er eerst meer uit als een kitscher van een woonwagenkamp. Hij ziet er nu een stuk hipper uit.

 23. teuntje

  De ex heeft gelijk die aandachtsnaaidoos Roy ziet er niet uit kan niks en heeft een iq van een aardbei vreselijk eng eb heel vals

 24. edwin

  Hij kan Johnny Depp alvast vervangen als nieuwe Pirate of the Carabbian, smink is al klaar.

 25. Dikkie Dik

  Hij heeft wel gelijk. 🤓

 26. Reetridders United

  Toch rare zaak als mannen kinderen gaan adopteren. Klinkt meer als zelfzuchtig egoïsme dan als een goede daad van s
  altruïsme om jonge kinderen daarmee op te zadelen.
  Dat is ook een mening, zal wel weer extreem genoemd worden maar we hoeven niet zomaar ineens alles normaal te gaan vinden wat de Freaking Minderheid ons probeert op te dringen via GrachtengordelTV. en policor spreekbuizen.

 27. Toon

  @Reetridders United, je naam zegt al genoeg over jezelf. Maar die mening mag je best hebben hoor.

 28. dennis

  Ons Royke ziet er niet uit met die bril en kapsel. Houden homo’s niet van, zeker niet iemand met bril dik en ook nog kapsones hebben, nee die neem ik niet.

 29. Scooby Doo

  Zoiiinks!
  M-m-m-monster!!

 30. john de nikkser

  dDE GROOTSTE HOER VAN TILBURG EN OMSTREKEN .MAAR JE MOET WEL BEKENT ZIJN VAN RADIO /TV .ZO EEN SOORT TV VAN JOHN VAN HET HOL EN ZIJN SUPER VERWEND ZOONTJE

 31. Dominee Bonk

  Hopelijk is Roy Donders gereformeerd zoals ik, maar de meeste Brabo’s zijn nog steeds katholiek. Ik denk dat die combinatie fataal is: en katholiek en Brabander. Jezus Christus, wat een weerzinwekkende ellende allemaal en dan nog met met Pinksteren ook, hallelujah! In mijn kerk bent u veilig. Amen, veel goddelijke liefde van Uw domineetje. Kusjes. Ach en die Roy Donders? Gewoon een derderangs kassière, een nul. Ik wens u veel liefde.

 32. Hannie

  Afschuwlijk ,die Haar van Roy Donders.!!
  Ziet er heel plakkerig en onverzorgd uit.🤭
  Net een Wijf,
  Hij is echt in zijn nadeel veranderd.
  Doet hem geen goed

 33. Medusa

  Het maakt niet uit hoe hij eruit ziet, hij denkt toch wel dat hij de tweede Fred van Leer is.

 34. Alfons

  Wie is dit dan?? 🤔

 35. Grace

  Idd vreselijk

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.