Ex slacht Roy Donders af in media: ‘Vrouwelijke slons’

Marvin Ophof vindt dat zijn ex-vriend Roy Donders er tegenwoordig heel erg slonzig uitziet. Het is echt geen gezicht hoe hij erbij loopt. Dat zegt de ex, die jarenlang te zien was in de Donders-soaps, in de Weekend. Ophof zorgt voor ophef. Het nieuwe uiterlijk van de realityster vindt hij een grote flop. “Afschuwelijk! Dat vinden overigens veel meer mensen. Ik heb Roy er al een paar keer over aangesproken, ik vind dat hij aan het verslonzen is. Dit is niet meer de Roy die ik ken.

Wie is het dan? “Dit is een ander persoon. Hij zegt dat-ie gewoon een andere look wilde, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij zijn identiteit een beetje is kwijtgeraakt.”

Nu is Marvin alweer anderhalf jaar samen met een ander. “Mijn vriend is een mannelijke jongen, dat vind ik heel fijn. Roy is best wel vrouwelijk en dat wil ik liever niet meer. Dan kun je net zo goed een relatie met een vrouw beginnen.

Marvin keurt ook Roy’s recente deelname aan de datingshow Lang Leve De Liefde af. “Roy en ik hebben bijna iedere week contact met elkaar, maar hij heeft niet gesproken over zijn deelname aan het datingprogramma.”

Het is aandachtstrekkerij, vindt hij. “Je zet jezelf dan toch in een soort etalage. Bovendien heeft zijn blind date zichzelf ook opgegeven via de tv, dan ben je in mijn ogen vooral dáármee bezig, in plaats van met de ware te vinden.”

Wel heeft Marvin ernaar gekeken. “In Lang Leve De Liefde had hij het al gelijk over kinderen, met iemand die hij nét kent. Dat is toch raar. Wij hebben het er weleens over gehad, maar pas na drie jaar relatie.”

Toen ik het op tv zag, dacht ik: nou, jij bent lekker bezig, tijdens je eerste date al praten over een kinderwens. Dat is niet gezond.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen