Rob Verlinden wordt 70, tv-carrière definitief voorbij

Geplaatst op vr 29 mei 2020 om 12:30

Rob Verlinden tikt eind augustus de leeftijd van 70 jaar aan. Op die leeftijd hoeft hij geen eigen programma op tv meer. Dat vertelt de tv-tuinman vandaag in De Telegraaf. Hoewel de resultaten van zijn zware hersenoperatie vorig jaar september ‘onvoorstelbaar goed’ zijn – de verschijnselen van de ziekte van Parkinson zijn sterk afgenomen – keert Verlinden niet meer terug op de buis. “Ik word deze zomer zeventig jaar en heb geen ambities meer om tv-programma’s te maken.

Verlinden wil de komende tijd vooral gaan genieten van de levensjaren die nog resteren. “De komende jaren ga ik vooral volop genieten.

Het is alweer twee jaar geleden dat Verlinden voor het laatst te zien was op tv. “Twee jaar geleden trok SBS 6 de stekker eruit toen de producent van mijn wekelijkse tv-programma De Grote Tuinverbouwing vertelde dat het zo niet meer langer ging.

Achteraf was die beslissing de juiste, aldus Verlinden. “Het was immers niet meer om aan te zien. Als ik nu beelden van tv-afleveringen terugkijk, dan schaam ik me dood. Ik was niet meer die flamboyante, energieke, vrolijke presentator van weleer.”

De energie was op en ik was een wrak geworden. Logisch dat ze me van de beeldbuis hebben gehaald.

Foto: SBS
10 Reacties op “Rob Verlinden wordt 70, tv-carrière definitief voorbij”


 1. HUGO

  Een paar maanden geleden bij DWDD was hij anders nog aardig aan het trillen.

  Sterkte

 2. Whitedog

  Hoop dat hij nog héél lang mag genieten.

 3. Viola

  Toch is het een vreemde snuiter en inderdaad hij was op sterven na dood. Hij vergeet te zeggen dat hij ook HIV positief is, een vechtscheiding achter de rug heeft en op mij overkomt als een man met meer liefde voor plantjes dan mensen.

 4. Barry Man

  En dan zo’n fout niet passend kunstgebit. Nee dat kan echt niet.

 5. Lies

  20 jaar te laat gestopt maar beter laat dan nooit.

 6. Sjoseje

  Heel fijn te horen dat het beter met hem gaat.Altijd heel veel genoten van zijn vakkundige tuinverbouwingen. Altijd de wens gehad dat hij mijn tuin ook eens zou verbouwen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag

 7. RaymondVL

  De man die tuinen ontwerpen, verbouwen en aanleggen tot trendy maakte op tv. Gewoon met de noeste handen in de rulle aarde en vol passie vertellen over een bepaalde perkplant. En het werkte nog aanstekelijk ook.

 8. Alexander

  Echt een man naar mijn hart, niet lullen maar poetsen.

 9. Gerda Stam

  70 en dan nog zo’n mooi donker haar! Hoe bestaat het allemaal.

 10. Felix Vink

  Hij heeft al jaren een vriend naast zijn echtgenoot. Maar ach iedereen gaat daar vreemd. Ik zie Ivo ook vaak in “het motel” met een ander

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.