Beroemd BN’er-kapsel Caroline Tensen op de schop

Caroline Tensen heeft één van de beroemdste kapsels van Hilversum. Ze is een van de vrouwen die de ‘Leco-look’ in showbizzland beroemd heeft gemaakt en heeft gezorgd voor enkele van de meest memorabele momenten uit de carrière van sterrenkapper Leco van Zadelhoff. “Toen ik haar kapsel kort en blond maakte, veranderde het hele straatbeeld“, zei hij ooit. En: “Als ik haar opgemaakt heb, dan ontploft Instagram.” Nu gaat er wederom iets groots gebeuren met Caroline’s haar.

De kijkers van RTL Boulevard zagen gisterenavond al een voorproefje: het was duidelijk iets langer dan we van haar gewend zijn, maar nog niet helemaal waar het wezen moet. Waar gaat dit heen?

Gelukkig zat Leco in de uitzending om duidelijkheid te verschaffen. “Ik zei: ‘Laten we deze periode zonder opnames gebruiken om je haar te laten groeien.’ Je haar laten groeien van kort naar langers is altijd wel een proces.”

Presentator Luuk Ikink: “Wil zij dat ook?

Leco: “Ja, dat wil ze nu ook.”

Luuk: “Ja, vond ze het niet zo leuk eigenlijk?

Leco: “Jawel hoor, nee, nee, nee, ze vindt het nu heel erg leuk. Ik zei: ‘Volgens mij moeten we deze periode gebruiken om dat haar te veranderen.’ Dat lijkt me gewoon cool, dan komt ze straks met een nieuwe look.”

Collega Marieke Elsinga: “Hoe lang wordt het uiteindelijk?

Leco: “Als het aan mij ligt niet zo heel erg lang, een beetje tot de kin, een korte bob.”

Lees ook:
Caroline Tensen met druppeltje seks op televisie (augustus 2017)
‘Instagram ontploft als Caroline Tensen is aangekleed’ (mei 2019)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen