SBS 6 heeft geen interesse in Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek wordt op een zijspoor gezet als haar RTL 4-programma 5 Uur Live eind augustus doorgaat op SBS 6 onder de naam De 5 Uur Show. Dat meldde RTL Boulevard donderdagavond. Bunskoek verhuist niet mee. “Nee, dat had ik eigenlijk best wel logisch gevonden als zij mee zou gaan. De andere presentatrice Caroline Tensen hangt veel meer aan RTL dan Daphne Bunskoek, maar ook Daphne gaat niet mee“, meldde televisiekenner Rob Goossens in de showrubriek.

Het is nog steeds de grote vraag wie De 5 Uur Show dan wél gaat presenteren. “Dan zou ik toch zeggen dat het logisch is om Merel Westrik daarvoor te vragen.

Goossens vraagt zich af of Westrik daar wel zin in heeft. “Het schijnt dat zij in haar contract heeft staan dat ze echt alleen maar aan Net5 verbonden is.”

Wel presenteerde Westrik deze week een eenmalige coronatalkshow op SBS 6. “Ze heeft die talkshow op SBS 6 incidenteel gedaan, maar om structureel een programma te gaan doen is wel even iets anders. Ze moeten goed met haar daarover overleggen.”

Andere namen die zijn genoemd voor de presentatie zijn onder meer die van Albert Verlinde en Merel Westrik.

Lees ook: Albert, Leonie of Merel: wie zet SBS 6 op 5 Uur Show? (28 april)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen