SBS 6 bestelt 103 nieuwe Lang Leve De Liefde’s

Geplaatst op vr 29 mei 2020 om 10:45

De datingshow Lang Leve De Liefde blijft een vaste waarde in de vooravond van SBS 6. De zender heeft voor 103 nieuwe afleveringen besteld, die direct na de huidige 110-delige serie van start gaat: op 10 augustus. Dat heeft tv-producent ITV Studios (het vroegere Talpa Media) laten weten. Maarten Meijs, die leiding heeft over de dagelijkse operatie bij ITV, is blij met deze bestelling. “We zijn er ongelooflijk trots op dat we verder kunnen bouwen aan het succes van Lang Leve De Liefde.

Lang Leve De Liefde is ontstaan na het enorme succes van NPO’s First Dates. “Het datinggenre is enorm populair, vooral in de huidige tijd, waarin mensen zoeken naar positiviteit en intermenselijk contact.

Het datingprogramma kan in coronatijd gewoon gedraaid worden. “We hebben een goede en effectieve manier gevonden om het programma e produceren, waardoor we door kunnen draaien tijdens de lockdown terwijl de belangrijkste elementen van het programma in stand blijven.

In Lang Leve de Liefde maken singles kans op liefdesgeluk door minstens 24 uur samen te wonen met een andere single kandidaat in een villa voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, wordt gekeken of de liefde aanwezig is.

Foto: SBS
22 Reacties op “SBS 6 bestelt 103 nieuwe Lang Leve De Liefde’s”


 1. Koen

  Zonde dat SBS steeds zijn voorprogramma wijzigt in tijden.

 2. burgos

  `Moet een uur gaan duren en niet meer in de vooravond.
  Harstikke leuk programma.

 3. Mark

  103 afleveringen voor elke 5 dagen vanaf augustus? Dus dan komt het op eerste en tweede kerstdag waarschijnlijk niet i.v.m. de eindejaarsprogrammering. Kan ook 31-12 en 1-1 zijn.

 4. Mark

  Echt geweldig programma!

 5. tvleeuw

  Leuk programma idd zou er geen uur uitzendingen van maken maar 45 minuten.

 6. Ron

  Na Utopia is dit misschien wel de leukste en verrassendste show van 6. Zit veel meer dynamiek in het programma in vergelijking met First Dates wat erg eentonig is. LLDL is veel spraakmakender en zitten vaak hele uitgesproken types tussen die wel TV maken en dat komt bij First Dates toch minder vaak voor.
  Ik zou er wel 24/7 streams bij voegen zodat je op internet de ontwikkelingen kunt volgen dan heb je een soort van dating versie van Big Brother/Utopia. Ik denk dat dit een leuke toevoeging kan zijn want heel lang hetzelfde blijven doen is dodelijk.

 7. Ron

  P.s. ik zou na de zomer wel het uitzendtijdstip weer vervroegen want om 20.00 uur s’ avonds is toch niet zo’n hele slimme zet gebleken. En als GTST weer terug is lijkt me dit beter.

 8. gtstfites

  Rare aantallen 103 hadden ze beter 105 van kunnen maken.

 9. JobF

  @Ron denk dat 20:00 alleen deze zomer is omdat ze geen spel (Lingo) tegenover ik weet er alles van willen zetten. En omdat lang leven de liefde het enige programma is in de vooravond dat ook in de zomer door gaat. Ik verwacht in het nieuwe tv seizoen lang leven de liefde gewoon weer om 19:00 met daarna Man Bijt Hond en Lingo.

 10. Zalmneusje

  Leukste programma op tv dit moment. Met als hoogtepunt die man die zich vorige week van de zenuwen helemaal klemzoop en vervolgens niet alleen zijn vlees maar ook zijn sla en komkommer op de gourmetgrill flikkerde.

 11. Geertje.

  Het blijven mensen die bewust zijn van de camera’s dus hoe echt is dit?

 12. @zalmneusje

  Weet je nog welke aflevering dat was?

 13. Ron

  @Zalmneusje: dat was een hoogtepuntje van alle aflevering LLDL tot nu toe. Wat een gast was dat!

  Dit soort leuke stukjes zouden ook in andere programma’s moeten verschijnen net zoals van de opmerkelijke fragmenten uit First Dates je nog wel eens zag bij De TV Draait Door en ’s avonds laat bij Pauw. Dat komt het succes van het programma ten goede als andere zenders die stukjes laten zien en is gratis publiciteit en zo is First Dates ook heel populair geworden juist door de stukjes te laten zien in DWDD.

 14. Gijp

  Bijna had ik ook meegedaan, op 1 voorwaarde “Prima, maar dan wordt er wel geneukt!”

  Lachen man! ☺

  Ging helaas niet door…

 15. Mark2

  Naaf begin gevolgd.. terug leuk. Onwijs goed in elkaar gezet.

 16. Noelle

  Maarten Meijs de dagelijkse leiding bij ITV Studios, au, au, au.

  Check je facts mediacourant, dat is toch echt Karin de Groot, Meijs leidt de distributie tak, als ik het wel heb.

  https://www.broadcastmagazine.nl/radio-televisie/televisie/karin-de-groot-gaat-itv-studios-netherlands-leiden/

 17. Jens Ruknel

  Het format is sleets. Weg ermee.

 18. bastian

  Ik moet zeggen, ik heb het programma nu 3 of 4 keer gezien en ik merkte wel dat ik bleef plakken en nieuwsgierig werd naar het vervolg. Ik kijk het nog steeds niet dagelijks, maar als ik er aan denk dan kijk ik het. Leuk eenvoudig vermaak.

 19. Zalmneusje

  Die afleveringen met de dronken man waren volgens mij van vorige wk vrijdag en afg maandag

 20. Ruud

  Geen uur aub! Ga een programma niet uitmelken! 30 min is prima!!
  Verlengen ging bij Utopia ook mis.

 21. chris?

  Gisteren gekeken, de eerste en laatste keer. Wat een niveau.

 22. Bert

  De Mol moet eens naar Zadruga kijken van Zelkjo Mitrovic in Servie.Deze Realityshow is na 3 jaar een enorm succes de bewoners zitten in luxe op Wikkipedia staat alle info.Maar op youtube kun je de video s bekijken en wat opvalt is zijn de 2 koeien en geiten en die zagen we ook in Utopia 1.Maar vannacht viel op tijdens de party dat er nu Heineken bier stond op de tafels en nog iets wat uit Utopia 1 te zien is.Het standbeeld op het balkon dat uitkijkt over het terrein en de pratende boom uit Kaatsheuvel.Dat dit de Mol niet in Nederland heeft het is prachtig om te zien die winkelstraat waar alles is Cafe en een supermarkt en dan die buitenhaven waar ook winkels omheen zijn gebouwd.De Mol moet oppassen Zelkjo wil de komende 10 jaar groter worden en bij de pers laat hij de Mol al weten dat hij de wereld wil veroveren,De persfoto s staan nu ook op afbeeldingen hij lijkt wel op de Mol eerlijk gezegd

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.