SBS 6 bestelt 103 nieuwe Lang Leve De Liefde’s

De datingshow Lang Leve De Liefde blijft een vaste waarde in de vooravond van SBS 6. De zender heeft voor 103 nieuwe afleveringen besteld, die direct na de huidige 110-delige serie van start gaat: op 10 augustus. Dat heeft tv-producent ITV Studios (het vroegere Talpa Media) laten weten. Maarten Meijs, die leiding heeft over de dagelijkse operatie bij ITV, is blij met deze bestelling. “We zijn er ongelooflijk trots op dat we verder kunnen bouwen aan het succes van Lang Leve De Liefde.

Lang Leve De Liefde is ontstaan na het enorme succes van NPO’s First Dates. “Het datinggenre is enorm populair, vooral in de huidige tijd, waarin mensen zoeken naar positiviteit en intermenselijk contact.

Het datingprogramma kan in coronatijd gewoon gedraaid worden. “We hebben een goede en effectieve manier gevonden om het programma e produceren, waardoor we door kunnen draaien tijdens de lockdown terwijl de belangrijkste elementen van het programma in stand blijven.

In Lang Leve de Liefde maken singles kans op liefdesgeluk door minstens 24 uur samen te wonen met een andere single kandidaat in een villa voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, wordt gekeken of de liefde aanwezig is.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen