‘Instagram ontploft als Caroline Tensen is aangekleed’

Als Leco van Zadelhoff zijn muze Caroline Tensen heeft aangekleed en opgemaakt, dan ontploft Instagram. Dat stelt de visagist in Nieuwe Revu. Tensen is volgens hem een bizar groot stijlicoon. Het begon allemaal toen ze onder zijn hoede kwam, aldus Van Zadelhoff. “In haar look is ze veel gekopieerd. Toen ik haar kapsel kort en blond maakte, veranderde het hele straatbeeld. Overal werd ik zo’n beetje aangevallen om alsjeblieft te vertellen wat ik met haar had gedaan.

Van Zadelhoff ‘doet’ Tensen nu al jaren en jaren. “Caroline groeit mooi mee in het ouder worden; ze is niet bezig om een jong oud meisje te zijn, maar ze is gewoon zichzelf én leeftijdsloos.”

Instagram wordt gedomineerd door inhoudsloze en oppervlakkige twintigers en dertigers als Anna Nooshin en Marieke Elsinga, maar vlak ook Tensen niet uit, meent Van Zadelhoff.

De stylist: “Als ik haar heb opgemaakt en ze is aangekleed, dan ontploft Instagram. Mensen willen precies weten wat ik heb gebruikt en welke kleurnummers er in haar haar zitten. Tot op de dag van vandaag is ze een stijlicoon.

Het Nieuwe Revu-artikel over Caroline Tensen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen