SBS 6 herhaalt beelden: ‘André had wél toilethokseks!’

Het toilethokjeseks-verhaal wordt in alle toonaarden ontkend door André Hazes jr., maar zijn verdediging bevat aantoonbare leugens. Dat heeft Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds maandagavond gezegd in Shownieuws. De Temptation Island-achtige beelden doken medio februari op in Shownieuws. Terwijl Hazes toen nog een relatie had met Bridget Maasland, was te zien hoe hij en zijn knipperlichtvriendin Monique Westenberg op het strand van Curaçao een wc-hokje indoken.

Twee maanden later gaf Hazes maandagochtend duidelijkheid in de show van Frank Dane op Radio 538. De volkszanger beweerde dat ze met hun zoontje naar het wc-hokje gingen, omdat hij moest plassen.

Wat een lariekoek, aldus Santegoeds. “Hij is vergeten dat we dat filmpje nog hebben denk ik. Als je dat er toch op naslaat, en we hebben dat toch regelmatig gedaan vandaag: dat kind is in geen velden of wegen te bekennen. Waar hij wel is op dat moment, weet ik niet, maar hij is niet voor dat kind in het toilet.”

Hazes was daar echt alleen met Monique, zegt de Privé-baas. “Een kwartier lang. Dat is ongetwijfeld niet omdat zij even niet kon doortrekken. Zij gaat eruit, hij komt eruit en dat is het hele verhaal.”

Volgens Santegoeds is de zanger gewoon een onbetrouwbare leugenaar. “Nu zegt hij weer dat er van alles van is gemaakt door ‘de media’, dus wat hij nou weer vanochtend op de radio heeft zitten vertellen…

Het is zo raar. Hij zegt dat hij voor één keer de waarheid wil vertellen en dan komt hij met dit verhaal. Het is toch pot verwijt de ketel?

Lees ook:
Pijnlijk: Bridget ziet Temptation-achtige beelden Hazes (18 februari)
Bridget Maasland weet niet of André is vreemdgegaan (19 februari)
SBS 6-ster André Hazes jr. reageert op ’toilethokjeseks’ (20 april)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen