SBS 6-ster André Hazes jr. reageert op ’toilethokjeseks’

Shownieuws smikkelde er in februari van: op Temptation Island-achtige beelden was te zien dat André Hazes jr. en Monique Westenberg een toilethokje in doken op het strand van Curaçao. En dat terwijl de volkszanger op dat moment nog in het staartje van zijn affaire met Bridget Maasland zat. Heeft hij Bridget daar bedrogen? Vanochtend gaf hij duidelijkheid in de studio van Radio 538. “Dit meen ik echt! Ja, ik was in dat toilet, maar mijn kind was erbij! We gingen met z’n drieën.”

Van toilethokjeseks was geen sprake, aldus Hazes. “Dré wilde plassen, hij met zijn moeder en ik ging gewoon mee. We hebben een beetje staan praten, even vijftien minuten. En als ik dan seks heb met mijn vrouw, dan ga ik dat toch echt niet doen op een toilet op Curacao, vies en bezweet, ugh! Er is daar dus niks gebeurd, maar er is wel een vonk overgesprongen.”

Het filmpje is gemaakt door een strandganger. “Dan ben je toch een imbeciel? Ook omdat die persoon weet dat ik met mijn kind ben. Dan denk ik: waarom doe je dat? Is het omdat je dan misschien 1.500 euro krijgt? Wat is dat?

Dus het is echt niet waar? “Jongens, ik zou het zo zeggen, maar als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. Daar ben ik serieus mee. Nee, dan ga ik in 55 graden in een wc’tje aan de slag. Nee, dat is niet gebeurd.”

Vonk

Het is wel zo dat daar de vonk weer is overgesprongen, aldus Hazes. “Als je je vrouw ziet op Curacao, ook met je kind, dan denk je: wat ben je nou eigenlijk aan het doen? Ik heb een heel leuke tijd gehad in die maanden, maar dan denk je toch: wat is een goede basis? Niet alleen voor mij, maar voor alle partijen.

Bridget was toch niks voor hem, aldus Hazes. Er waren volgens hem te veel verschillen. “Dan denk je allebei op een gegeven moment: dit gaat niet werken.

De Boulevard-presentatrice heeft er veel liefdesverdriet van gehad. “Dat geloof ik ook wel.

Heeft ze haar nog gesproken? “Nee, het laatste gesprek dat wij hebben gehad is dat we er gewoon mee moesten stoppen. Dan is het ook wel klaar, vind ik.

Lul

Aan de affaire met Bridget heeft Hazes een flink imagoprobleem overgehouden. “Luister, André: je bent een paar maanden helemaal losgegaan met een andere vrouw en vervolgens ben je weer naar huis gegaan. Hoe doe je dat?“, vroeg Frank Dane

Hazes: “Nou ja, kijk, luister, ik ben natuurlijk nooit vreemdgegaan met een andere vrouw. Heel veel mensen hebben dat ervan gemaakt. Mo en ik waren uit elkaar en ik kreeg contact met een andere vrouw. Dat is zo opgeblazen door de media, dat ik één of andere lul werd door dit land, terwijl ik nooit echt de kans heb gekregen om te zeggen hoe het echt zit. Als ik vreemd was gegaan, was ik nooit meer binnengekomen thuis.”

Heeft Monique hem flink op zijn flikker gegeven? “Ik ben wel een botte lul geweest in die tijd, maar als Nederland tegen mij zegt dat iets niet mag, dan ga ik er dwars tegenin.”

Corona

Door de coronacrisis zit hij nu de hele dag binnen met Monique. “Het is heel dubbel: aan de ene kant vind ik het echt heerlijk, maar aan de andere kant verveel ik me wel. Ik heb niks. Ik heb gewoon een sabbatical, zo moet ik het zien. Ik ben echt nu vader en ik sport een beetje. Het is lekker weer, dus ik ben lekker in de tuin aan het klussen. Allemaal dingen dus die ik nooit zou doen. Nou ja, vader zijn wel, natuurlijk, ha ha.

Hazes voelt zich wel minder aantrekkelijk. “Ik vind mezelf gewoon minder aantrekkelijk ook. Mijn dag: Dré maakt me wakker, ik krijg koffie en ik ga op de bank zitten en dat is mijn dag. Ik zie mezelf gewoon de hele dag zitten op die kutplek op de bank.”

Hij vindt zichzelf helemaal de man na een optreden. “Ik ga mannelijker naar huis. Ik heb dan ook dat er iets omhoog komt en ik thuis: woaaah! Op een positieve manier, hè? Ik ben nu gewoon een vader echt. Als Dré een boterham wil, dan doe ik dat. Als ik de boterham nu goed smeer, dan is dat mijn applaus.

Hazes gaf tijdens het interview geen antwoord op de vraag wie beter is in bed: Bridget of Monique.

Lees ook:
Pijnlijk: Bridget ziet Temptation-achtige beelden Hazes (18 februari)
Bridget Maasland weet niet of André is vreemdgegaan (19 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen