Bridget Maasland niet ontslagen bij RTL Boulevard

De plotselinge afwezigheid van Bridget Maasland bij RTL Boulevard heeft niet te maken met een eventueel ontslag. Ze is nog steeds een van de presentatrices van de showrubriek. Dat heeft ze laten weten in het programma Beau Blijft Binnen. Maasland is haar geloofwaardigheid als host van een showbizzrubriek volstrekt verloren na haar affaire met André Hazes jr: eerst sleepte weekblad Privé voor de rechter vanwege correcte berichtgeving en na de breuk gaf ze de media de schuld.

Nog pijnlijker was dat Maasland her en der interviews gaf over de veelbesproken showbizzbreuk, maar tegenover een verslaggever van RTL Boulevard weigerde om uitspraken te doen. Reden voor ontslag, opperde Angela de Jong.

Maasland is al een tijdje niet meer te zien in de showrubriek, viel ook Beau van Erven Dorens op. “Wat zijn de plannen? Kom je binnenkort ook weer op tv? Ga je weer bij Boulevard aan de desk staan?“, vroeg hij.

Zij daarop: “Uiteraard, uiteraard, maar nu hebben zij door de coronacrisis twee vaste teams waarmee ze werken, waarin iedereen gezond is.”

De presentatrice legt uit: “Er is voor het weekend een team en voor doordeweeks een team. Dus Ruben, Marieke en ik zitten even thuis als presentator, maar als het allemaal ooit weer wordt zoals het hoort, dan zullen we weer met meerdere mensen in de studio kunnen zijn.”

Recentelijk onthulde Nicolette Kluijver dat zij er wél min of meer uit is geknikkerd bij Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen