Viola Holt niet gebeld voor 5 Uur Show op SBS 6

Viola Holt is door SBS 6 niet benaderd voor de presentatie van de 5 Uur Show, de bekende middagshow die zij jarenlang afwisselend heeft gepresenteerd met Catherine Keyl. Dat zegt de 70-jarige dame uit de categorie archeologische tv-opgravingen in Shownieuws. Na de zomer trekt sponsor Postcode Loterij de stekker uit RTL 4’s 5 Uur Live om de beroemde titel 5 Uur Show nieuw leven in te blazen bij concurrent SBS 6. Is Holt al gebeld? “Ha ha, nee, ben je gek“, laat ze weten.

De 5 Uur Show begon in 1989 en stopte in 1998. Viola Holt was er al die tijd bij. Ze wisselde af met eerst Catherine Keyl en later met Myrna Goossen en Maya Eksteen.

Al die dames zullen nu uiteraard gepasseerd worden, maar wie worden het wel? Holt heeft wel een idee. “Ik weet van Caroline Tensen en Irene Moors dat ze jaren geleden, toen ik het nog deed, al gezegd dat ze dat ook zouden willen.”

Tensen doet nu ook 5 Uur Live op RTL 4, terwijl Moors aan het freelancen is. “Ik gun het die meiden van harte, laten we dat doen. En ik zou een duopresentatie dan aanraden en dan niet om de andere dag. Dat zullen ze wel niet doen, maar het lijkt me leuk.”

De 5 Uur Show werd vroeger alleen in het eerste jaar door een duo gepresenteerd. Verder hebben de presentatoren elkaar altijd afgewisseld.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen