John de Mol is 65, maar krijgt pas over jaar AOW

Geplaatst op ma 27 apr 2020 om 9:45

John de Mol heeft vrijdag geruisloos de magische leeftijd van 65 jaar bereikt, maar moet toch nog een jaar lang wachten op zijn AOW. “O, dat is nog even op een houtje bijten, John“, heeft Johan Derksen cynisch opgemerkt in Veronica Inside. Jarenlang was 65 dé leeftijd waarop mensen in Nederland van hun AOW konden gaan genieten, maar om de verzorgingsstaat overeind te houden is de leeftijdsgrens een beetje opgeschoven. In het geval van John moet hij nog één jaar en vier maanden wachten.

John kan vanaf augustus zo’n 800 euro per maand netto op zijn rekening bijschrijven en dat komt goed uit in crisistijden. Hopelijk geeft het geplande ontslag van Talpa-medewerkers hem tot die tijd nog wat lucht.

De mannen van VI vinden overigens dat John er voor zijn leeftijd nog erg goed uitziet. “Hij ziet er goed uit nog voor 65“, vindt René van der Gijp.

Johan Derksen: “Jawel, maar daar is ook meneer Botox aan te pas gekomen.”

Overigens heeft De Mol met een geboortedatum op 24 april het sterrenbeeld stier. Volgens het gezaghebbende vakblad ParaVisie heeft de mediatycoon een mooie week voor de boeg.

Je krijgt volop mogelijkheden, ook al zie je ze niet meteen. Wees alert. Zoek die kansen uit die het beste bij je passen. Neem daarvoor de tijd, jij bevindt je deze week in een luxe situatie die je op deze manier volledig kunt benutten.”

Foto: Talpa
38 Reacties op “John de Mol is 65, maar krijgt pas over jaar AOW”


 1. Kees

  Haha ik geloof best dat hij gebruik gaat maken van die 800 euro p/m.

 2. GrijzePilion

  Die engnek heeft nergens recht op. Hij is verantwoordelijk voor het kapot maken van de media en verdient een enkeltje gevangenis ipv geld!

  Hopelijk zorgt deze crisis ervoor dat hij en zijn bedrijf snel failliet gaan! Dat verdienen ze!

 3. Lachgas

  Ja hoor in Nederland zijn wij weer haantje de voorste met verhogen leeftijd. Waar blijft zuid Europa. Frankrijk 62 jaar! Italië/Spanje ergens veel later in het decenium.

 4. WEST*

  Wel fijn voor hem , Kan hij ook wat extra`s kopen ! Het is hen gegund !

 5. Annoniemus

  Waarom zou hij er geen recht op hebben , heeft er ook gewoon voor betaald net als ieder ander !!!!

 6. Thomas

  Wat een nieuws. Dat is wettelijk zo bepaalt. Doorgedrukt door Pechtoldje.

 7. mark2

  @grijse pilon… kolere wat een afgunst. Deze man heeft (of je zijn programma’s nu leuk vindt of niet) voor gigantisch veel mensen voor inkomsten gezorgd.. mega veel belasting betaald. Meer dan jij ooit zal betalen (neem ik gemakshalve maar even aan). Denk niet dat de mol zit te wachten op 800 euro. Maar heeft er net zo veel recht op als al de mensen die tijdens hun werkzame leven minder aan belasting betaald hebben. Erg sneue reactie van je.

 8. Remi

  We mogen als land trots zijn op een hardwerkende ondernemer
  als deze John de Mol.

 9. Remia

  Ik ben het eens met mijn broer….10.33.🤗

 10. GrijzePilion

  @mark 2

  Hard gewerkt? Ja met het leed van anderen. Mol geeft alleen om zichzelf en niet om anderen, en dat is terug te zien in zijn ‘imperium’. Niks om trots op te zijn. Lekker opgebouwd met het dom houden en hersenspoelen van anderen.

  Het is geen afgunst hoor. Vind hem gewoon een toonbeeld van alles wat er mis is in Nederland. En hij en zijn hele clan hoort achter slot en grendel thuis en heeft recht op water en droog brood.

 11. raam

  dag mooiste man

  van nederlandddddddddddddddd

  gefeliciteerd

 12. WEST*

  @ Grijze Pillon mensen die zelf niets kunnen en niets bereikt hebben, schoppen altijd tegen mensen die het wel gemaakt hebben. U bent een gefrustreerd persoon die waarschijnlijk geen kansen in het leven hebt gehad !
  Zonder Joop en John had het tv landschap er heel anders uitgezien , om over het mediapark maar te zwijgen dat in 1989 op instorten stond ! Dank zij com tv
  is het Mediapark geworden wat het nu is , en een gigantische boost gekregen voor allerlei media bedrijven in de regio !

 13. Nana Mouskouri

  Kijken ze altijd vi pas na drie dagen?

 14. Jack Hiemstra

  Mooie gelegenheid voor die glazen plafond/carrière meisjes zonder nuttige inhoud om zich op te dringen bij opa onder het mom van feliciteren. Een keertje geen botox strakke en harde doods maskers als ‘gezicht’ zoals bij zuster lief!!Worden ze misschien ontzien tijdens de naderende ontslaggolf wegens ‘corona’ !

 15. discuswerper

  Vooruit, je mag nog een jaartje mislukt zenderbaasje spelen. Maar DAN ga je ook definitief achter de geraniums, duidelijk??

 16. Van Gorp

  Een mooie villa met 15 deelnemers degene die overblijft wint een miljoen.

  Kom op John je kan het

 17. mark2

  @grijzepillon.. als je nu eens heel eerlijk en van een afstand bekijkt wat jij voor de mensen in Nederland hebt betekend.. ben je dan frosts? Echt trots? Ik werk al 35 jaar voor dezelfde werkgever, nog nooit maar 1 cent aan ww, bijstand oid ontvangen, geen toeslagen, whatever maar ik heb het goed voor elkaar.. maar ik heb echt niet zo veel voor andere betekend.. al is mijn werk het oplossen van conflicten voor anderen.. gewoon eens eerlijk kijken naar jezelf!

 18. teuntje

  GRIJZEPILION helemaal gelijk !!!!

 19. GrijzePilion

  @ mark 2 en west

  ik heb geen boodschap aan jullie geleuter. Dit is wat ik van Mol en zijn ellendige bende vind en jullie mening doet er voor mij niet toe.

 20. Mimi Marketeer

  Grijze Pillon heeft gelijk.

 21. Mimi Marketeer

  Gruwelijk slechte programma’s maken en een gruwelijk groepje aandachtshoeren betalen voor crap. Noem dat maar een verdienste. Ik vind het gruwelijk.

 22. Mimi Marketeer

  En die gruwelijk lelijke zus van hem is een misdaad tegen de menselijkheid.

 23. Marko

  GrijzePillion.

  Geen enkel normaal mens vindt jou normaal
  met je geleuter en je irritante mening.

 24. johm

  Wat moet zo man met een AOW, als hij een scheet laat dan staat er alweer 800 op zijn rekening maar ja het gaat waarschijnlijk op aan sushi met z’n zus.

 25. anoniem

  Tja, het blijft zorgelijk dat een deel hiervan moet rondkomen en een ander deel er een avondje van naar de snackbar gaat..

 26. Donald Dumb

  Wat mij betreft gaat hij vervroegd met pensioen.
  En gaat al zijn troep vandaag nog van de buis.

 27. Pieter

  Ook wat mij betreft gaat hij vervroegd met pensioen en gaat al zijn troep vandaag nog van de buis. Dat zou nog eens een mooi gebaar zijn naar het volk dat tv kijkt.

 28. Donald Dumb

  @Pieter.
  Ja precies. Er is de laatste jaren door Talpa een tsunami aan oppervlakkige bagger over ons uitgestort.
  Laat dat nou hopelijk ten einde komen.
  Weg met die talentloze onbenullen uit de Talpastal…

 29. Iam

  Is de pensioengerechtige leeftijd niet aan het zakken momenteel. Door de coronadoden zou je verwachten dat de gemiddelde leeftijd ook zakt. Zal wel miniem zijn.

 30. boerenverstand

  @Iam: we hebben in Nederland 3 miljoen 65+’ers. Die paar duizend doden – veelal ook in de hogere leeftijdscategorieën – hebben geen noemenswaardige invloed op de levensverwachting. Vooral niet omdat er dit jaar relatief weinig doden waren door de gewone seizoensgriep.

 31. John de Mol

  Ik ga pas met pensioen als ik dood ben.

 32. Tv fanaat

  Gefeliciteerd ome John

 33. Bart M.

  Ik zie John de Mol niet zo gauw naar een armenhuis vertrekken, ook niet zonder die luizige, door de staat afgeknepen, 800 eurootjes AOW.

 34. PietjePuk

  RTL Nederland heeft de merkenregistratie van Big Brother laten vernieuwen. Gaat RTL Big Brother nieuw leven in blazen?

 35. Panda Miep

  ff mn eigen commentaar lezen

 36. GrijzePilion

  @ marko

  Blablabla

  Zeker ook zo’n tokkie die een harde krijgt van die tokkie mol programma’s

 37. Fikkie

  @ Remi en Ramia….Hard gewerkt? Ja hard gewerkt om andere mensenlevens kapot te maken met zijn achterlijke programma’s. En nog ondersteunt door zijn botox zusje. Ik kijk nooit naar zijn zenders en ik heb begrepen dat ik niets gemist heb. Ben in ieder geval gespaard gebleven van alle ellende dat dit heerschap op de buis brengt met nog dommere Nederlanders die zich hebben laten ge(mis)bruiken voor zijn mediageilheid.

 38. Joop55

  Het is net als met Kim Jong-un heeft eigen vermogen genoeg om op verder te borduren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.