John de Mol is 65, maar krijgt pas over jaar AOW

John de Mol heeft vrijdag geruisloos de magische leeftijd van 65 jaar bereikt, maar moet toch nog een jaar lang wachten op zijn AOW. “O, dat is nog even op een houtje bijten, John“, heeft Johan Derksen cynisch opgemerkt in Veronica Inside. Jarenlang was 65 dé leeftijd waarop mensen in Nederland van hun AOW konden gaan genieten, maar om de verzorgingsstaat overeind te houden is de leeftijdsgrens een beetje opgeschoven. In het geval van John moet hij nog één jaar en vier maanden wachten.

John kan vanaf augustus zo’n 800 euro per maand netto op zijn rekening bijschrijven en dat komt goed uit in crisistijden. Hopelijk geeft het geplande ontslag van Talpa-medewerkers hem tot die tijd nog wat lucht.

De mannen van VI vinden overigens dat John er voor zijn leeftijd nog erg goed uitziet. “Hij ziet er goed uit nog voor 65“, vindt René van der Gijp.

Johan Derksen: “Jawel, maar daar is ook meneer Botox aan te pas gekomen.”

Overigens heeft De Mol met een geboortedatum op 24 april het sterrenbeeld stier. Volgens het gezaghebbende vakblad ParaVisie heeft de mediatycoon een mooie week voor de boeg.

Je krijgt volop mogelijkheden, ook al zie je ze niet meteen. Wees alert. Zoek die kansen uit die het beste bij je passen. Neem daarvoor de tijd, jij bevindt je deze week in een luxe situatie die je op deze manier volledig kunt benutten.”

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen