RTL Boulevard vandaag al om 17.00 uur op televisie

RTL Boulevard is vandaag niet vanaf 18.30 uur, maar al vanaf 17.00 uur te zien op RTL 4. De hele uitzending zal in het teken staan van het coronavirus. Dat heeft de zender laten weten. De redactie van Boulevard laat weten: “In de file staan is er vandaag voor de meeste mensen niet bij, dus je kunt je thuiswerkdag op een relaxte manier voor de tv afsluiten. Dat doe je met RTL Boulevard, want de uitzending van vandaag is vanwege de speciale toespraak van Mark Rutte al om 17.00 uur te zien.”

Mark Rutte komt om 19.00 uur met een live toespraak die live zal worden uitgezonden door zowel de NPO als RTL. Het is voor het eerst sinds de jaren 70 dat een Nederlandse premier dat doet.

Het betekent dat het Boulevard-schema wordt omgegooid. Er worden bij het programma bovendien maatregelen genomen om de verspreiding van corona tegen te gaan, vertelt presentator Luuk Ikink op Twitter.

Ikink: “Ook bij RTL Boulevard nemen we maatregelen om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden en zo min mogelijk mensen tegelijk in de studio/regie/redactie te hebben. Later meer daarover.

Eerder vandaag werd bekend dat de dagelijkse RTL 4-programma’s Koffietijd en 5 Uur Live stoppen vanwege het coronavirus.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen