Koffietijd en 5 Uur Live van de buis vanwege corona

Dag-tv-sterren Pernille La Lau, Loretta SchrijverQuinty Trustfull en Daphne Bunskoek gaan in zelfquarantaine. Hun dagelijkse programma’s Koffietijd en 5 Uur live gaan voorlopig van de buis vanwege het coronavirus. Dat heeft RTL 4 laten weten. Het is volgens Trustfull niet veilig genoeg om de uitzendingen door te laten gaan. Er zullen de komende tijd herhalingen worden uitgezonden, die worden ingeleid met een boodschap van de presentatrices in hun eigen huiselijke omgeving.

Trustfull doet het woord namens beide programma’s. “Lieve allemaal, in verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het coronavirus zenden we voorlopig niet live vanuit de studio uit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en collega’s. Wel blijven we actief op onze online kanalen.

Zelf is de presentatrice op dit moment niet in Nederland. “Zoals jullie weten ben ik nog in Atlanta en ik zal dan ook deze week (waarschijnlijk woensdag) live vanuit Atlanta een soort update geven, en mijn collega’s ook vanuit huis. Dus we gaan er met ons fantastische team voor jullie, onze lieve kijkers, het proberen zo goed en leuk mogelijk te doen!

Koffietijd blijft gewoon elke dag om 10.00 uur op zender. “Alleen niet zoals normaal live, maar met herhalingen en de opening vanuit onze woonkamers. Stay safe lieve mensen, en heel veel sterkte allemaal. En een diepe buiging voor een ieder die onze maatschappij nu draaiende houdt. Jullie zijn kanjers!! Kus!! ❤️🙏🏼

En let alsjeblieft ook op de ouderen en zwakkeren onder ons 🙏🏼❤️ #koffietijd #corona #coronamaatregelen #responsability #staysafe.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen