VI vanavond zonder voetbal: ‘Bakken er iets leuks van’

De mannen van Veronica Inside zijn vanavond gewoon weer op de buis, maar er is bar weinig voetbal te bespreken: alle competities zijn immers stilgelegd vanwege het coronavirus. De uitzending is wel flink ingekort: de heren zullen maar een uurtje uitzenden. “We doen een uur, want die mega-uitzendingen die we hier moeten doen, kan natuurlijk niet als er gevoetbald wordt. Maar we gaan er weer wat leuks van bakken, hè?“, aldus Johan Derksen, die met zijn 71 jaar tot de risicodoelgroep hoort.

Collega René van der Gijp denkt dat er genoeg te bespreken zal zijn. “Er gebeurt best wel weer wat dit weekend.”

Johan Derksen heeft hetzelfde gevoel. “Het voetbalnieuws gaat door en de mensen zitten toch te wachten op analyses en vooral commentaren van ons, hè?

Hij heeft ook geen zin om elke avond thuis te zitten. “Je moet er ook rekening mee houden: ik ben één avondje vrij geweest omdat ik niet naar Almere hoefde en dan zijn de avonden lang hoor. Je zit je de pleuris te vervelen, joh.”

Wat doet hij thuis? “Je gaat maar naar die buis zitten staren. Je kijkt naar dingen waar je normaal gesproken nooit naar kijkt. Politie-achtervolgingen zijn niet slecht hoor!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen