Gordon vindt dat NPO tekortschiet in coronacrisis

Gordon vindt dat de NPO tekortschiet tijdens deze coronacrisis. Er wordt veel nepnieuws verspreid, terwijl de publieke omroep niet in de lucht is met een nationale nieuwszender. Dat zegt de SBS 6-ster op Twitter. Gordon wijst op een bericht dat viral ging over de vermeende erbarmelijke situatie in het Amphia-ziekenhuis in Breda. “Waarom is er geen enkele nieuwszender actief bij de NPO om de burgers te informeren over de huidige toestanden? Wat een knulligheid!!!“, zegt hij.

Juist in deze tijd moet de NPO 24 uur per dag in de lucht zijn, vindt hij. De publieke omroep moet er volgens hem voor zorgen dat men een betrouwbare nieuwsbron heeft. “Ik snap werkelijk de gein er niet van om dit soort fake nieuws te verspreiden pffffff.

Zelf heeft Gordon zijn horecazaken gesloten. “Wat een tragedie voor iedereen, voor elke ondernemer een nachtmerrie om te besluiten om je zaken te sluiten per direct. Ik hoop dat men de rust en kalmte kan bewaren en niet om als een idioot te gaan hamsteren.

We zijn een welvarend land met genoeg voorraden dus gun elkaar die ruimte om ook een ander boodschappen te laten doen. Mijn grote dankbaarheid gaat uit naar al die mensen in de zorg die opengesteld staan en er koste wat het kost moeten staan!

De NPO had gisteren torenhoge kijkcijfers dankzij de coronacrisis. De late talkshow Op1 zendt sinds gisterenavond niet vijf, maar zes dagen per week uit.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen