Loretta teleurgesteld: RTL herhaalt knuffel-Koffietijd

Loretta Schrijver vindt het jammer dat er geen verse afleveringen van Koffietijd meer worden gemaakt vanwege het coronavirus. Ze had liever gewoon aan het werk geweest. Dat heeft de tv-ster laten weten aan RTL Boulevard. Schrijver was teleurgesteld toen ze maandag zag welke aflevering van Koffietijd werd herhaald. “Wat ik wel jammer vind, is dat we vanmorgen een uitzending hebben uitgezonden van een paar weken geleden waarin ik met Quinty en Paul aan knuffelen ben.

Knuffelen is in coronatijd echt not done. “We hadden het over van alles en nog wat, maar het woord corona valt niet.

Schrijver lijkt het niet eens te zijn met de beslissing om niet uit te zenden. “Ik had eerlijk gezegd vandaag ook liever een gezellige nieuwe Koffietijd-uitzending gemaakt. Op papier zag die er ontzettend leuk uit. Echt fantastische onderwerpen. Maar goed, er zijn ergere teleurstellingen in de wereld op het ogenblik.

Koffietijd was een van de eerste programma’s die de ernst van het coronavirus goed inschatte. Al drie weken geleden presenteerden de presentatrices met een mondkapje op. Die kapjes bleken echter niet te werken.

Het schrappen van Koffietijd en 5 Uur Live in coronatijd is een gemiste kans. Er zitten veel mensen thuis en de programma’s hadden zich goed kunnen profileren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen