Ladies Night maakt Veronica Inside kapot: ‘Lelijkerds!’

Het is oorlog tussen het damesclubhuis en het herenclubhuis van Talpa Network. Ladies Night heeft woensdagavond frontaal de aanval geopend op Veronica Inside. Dat was te zien in de uitzending op Net5. De dames van Ladies Night ontvingen gisteren Manon Meijers, die vorig jaar keihard voor schut werd gezet door René van der Gijp. De analist zag een foto van Meijers met haar vriend Guus Meeuwis en vond het geen porem. Ze leek net een omgebouwde kerel, riep hij.

Merel Westrik: “Manon, jij hebt er zelf ook last van gehad, hè? Van een soort heersend ideaal bijvoorbeeld dat een man langer moet zijn dan een vrouw. Laten we even kijken naar een fragment.”

Van der Gijp in het fragment: “Ik zag een foto van Guus Meeuwis en toen dacht ik dat hij met zijn omgebouwde broer was. Ha ha ha. Krijg de tering, joh. Dat is toch geen gezicht man? Die heeft een omgebouwde broer! Ze is 2 meter 7 volgens mij.”

Westrik: “Ik zie je glimlachen, maar hoe was dit voor jou?

Moeite

Meijers: “Inmiddels heb ik er een soort afstand van genomen en ben ik er oké mee, maar op dat moment… Ik had het zelf niet gezien, maar ik werd op een gegeven moment echt overladen met apps van: ‘Hé joh, trek het je niet aan’ en ‘maak je niet druk’. Dan word je toch nieuwsgierig en dan ga je doen wat je eigenlijk niet moet doen: het terugkijken. Ik was er toen wel echt ziek van. Ook al sta je nog zo stevig in je schoenen, maar hij gaat er echt vol voor.”

Je gaat ook over bepaalde dingen nadenken, vervolgde Meijers. “Ik had op die foto – niet om me te verontschuldigen, ik ben echt oké met mijn lengte – hakken aan. Waarom zeg ik dat nou eigenlijk? Zit ik me toch te verontschuldigen? Maar ik heb er echt even moeite mee gehad om die hakken aan te doen. Ik moest echt even ergens overheen, terwijl ik er daarvoor juist heel trots op was. Guus vindt het ook heerlijk.”

Het is niet oké dat we allemaal in een hokje geduwd worden. Of je tieten zijn te klein of je tieten zijn te groot of je kont is te dik of je bent te lang of te dik. Je doet het nooit goed en dat is geen oké boodschap.”

Lelijke eikels

Vervolgens ging Olcay Gulsen helemaal los op de mannen van VI. “We moeten ophouden om zo over elkaar te spreken. Als het de nieuwe norm is dat we dat níet doen, dan kunnen we er eindelijk iets aan veranderen. In plaats van dat je maar moet accepteren dat die drie focking irritante, lelijke, leeghoofdige eikels dat zeggen over haar. Sorry! Ze moeten zich kapot schamen.”

Vriendin van de show Tina de Bruin: “Dat ben ik helemaal met je eens.”

Talpa-prominent Linda de Mol reageerde sussend. “Ik word ook altijd bekritiseerd op mijn uiterlijk, maar het zijn ook vaak vrouwen. Ik vind het al heel vervelend om dit te horen van de mannen van VI, maar dan denk ik nog: weet je, ik ken ze een beetje, die zitten zo in elkaar. Ik praat het zeker niet goed hoor. Maar ook gewoon onze sisters zeggen zulke lelijke dingen over je. We zouden toch wat meer sisterhood kunnen hebben.

Lees ook:
Vriendin Guus Meeuwis belachelijk gemaakt op tv (maart 2019)
Guus Meeuwis en vriendin door diep dal na VI-grap (maart 2019)
René van der Gijp: ‘Hou gewoon je bek dicht, Marieke’ (maart 2019)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen