Guus Meeuwis en vriendin door diep dal na VI-grap

Geplaatst op di 19 mrt 2019 om 11:00

Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers zijn afgelopen week door een diep dal gegaan om de grap die René van der Gijp vorige week maandag heeft gemaakt in Veronica Inside. Dat heeft hij laten weten in de podcast 30 Minuten Rauw en zij op Instagram. Van der Gijp zag een foto van Guus en Manon (zie hier) op het Edison Pop-gala en vond haar daar net op een omgebouwde lijken. “Om meteen maar met de deur in huis te vallen: ik heb een kutweek gehad“, reageert ze nu.

Manon voelde zich heel erg gekwetst. “U noemde mij, terwijl u bijna stikte van het lachen, ‘de omgebouwde broer van Guus Meeuwis’ en ging he-le-maal stuk om mijn lengte.”

Ze geeft toe dat het niet haar meest flatteuze foto was. “Nieuwssites vinden het lekker om je slechtste foto te plaatsen. Dat levert lekker veel haatreacties op.

Ondanks haar 1 meter 84 droeg Manon op het prijzengala toch stiletto’s. “Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen. Nu weet ik dat ontzettend veel mannen zich daar heel erg door geïntimideerd voelen maar mijn man vindt het geweldig en heeft voldoende zelfvertrouwen om zich daar niet minder mans door te voelen.

Het doet Manon pijn dat Van der Gijp zijn grapje vooraf heeft bedacht. “U heeft er bewust voor gekozen met diep te kwetsen. Eerlijk is eerlijk: ik vind ook van alles van uw uiterlijk maar ik voel niet de infantiele en zielige behoefte om dat op de nationale tv te verkondigen. Lijkt me ook uitermate zonde van de zendtijd.

Maak eens een grap die niet ten koste van iemand anders gaat. Om in voetbaltermen te blijven: scoor eens wat minder makkelijk. Als ik ooit het genoegen mag hebben u in de levende lijve te ontmoeten, zal ik u een stevige hand geven. En een ferm knietje. Jongens onder elkaar, René.

Guus

Ook Guus Meeuwis helemaal over de zeik. “Ik wist dat je erover zou beginnen. Ja, dat doet pijn. Daar ben ik boos over, ja“, reageert hij in de podcast van Ruud de Wild.

De Wild: “Ik zou naar Hilversum rijden en ik zou hem echt over de tafel trekken.”

Guus: “Ik hoor het je zeggen. We hebben het erover gehad. Ik heb het niet gezien. Ik hoorde het pas anderhalve dag later. Wat ik ervan vind: je mag van mij een mening hebben, maar om het heel lelijk, vies en pesterig te doen zoals dat op de middelbare school gebeurt, vind ik vreselijk. Ik ben wel pissed, ja. Ik ben goed boos. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik met de situatie aan moet. Moeten we erboven staan? Ja, het liefst wel. Maar ik ben boos.”

Tot slot: “We zijn allebei boos en kwaad, maar je wil je ook niet laten kennen. Je hebt wel gelijk: misschien had ik hem wel over die tafel moeten trekken.”

Lees ook: Vriendin Guus Meeuwis belachelijk gemaakt op tv (vorige week)

 

Foto: RTL
66 Reacties op “Guus Meeuwis en vriendin door diep dal na VI-grap”


 1. Curryworst

  De ex van Guus Meeuwis. Die gaat door een diep dal.
  Dit is gewoon aandachttrekkerij/tranentrekkerij.

  Get a life.

 2. Remi

  Wat opviel … een opvallend stille Gijp, gisteravond aan tafel.

 3. Freek

  Zo jammer dat Genee zich laat meetrekken door dat groepje vieze oude mannen met wie hij aan tafel moet zitten.

 4. Jantien Visser

  Gewoon dood moeten zwijgen. Die smakeloze grap van die Gijp ( wat een zielig mannetje is dat trouwens) was allang naar de achtergrond geraakt. Alleen de kijkers van VI hadden het gehoord. Nu weet onderhand heel Nederland er van.

 5. anoniem

  Vriendin van Guus

  als je met een opa vrijt

  kun je rekenen op dit soort opmerkingen

  wilfred meisie is ook mannelijk…

  toch is johan een heer………hij heeft iets

 6. Roxanne

  Nou het was ook geen flatteuze foto, als ik haar niet gekend had zou ik denken dat ze een boegbeeld is voor transgenders.

 7. dynamische dennis

  Als je zo’n opmerking van Gijp niet naast je neer kunt leggen, moet je onmiddellijk stoppen met optreden en je terugtrekken uit de publiciteit

 8. Lieke van Lexmond Lover

  Ik snap Gijp wel, die vrouw ziet er toch niet uit?en waar is ze nou bekend van?
  Laat me niet lachen, bij veronica inside maken ze altijd leuke grappen en die 2 kunnen er duidelijk niet om lachen, zielige man uh vrouw

 9. Harrie de Wit

  Hahaha ze is styliste…..

 10. Bas

  Met al deze aandacht maken ze het zelf mega groot.
  Doodzwijgen is de beste optie. Dan gaat het bij die 600 duizend kijkertjes van Gijp het ene oor in en andere uit.
  Met deze publiciteit laat je miljoenen mensen meer genieten van dit soort opmerkingen. Dom dom dom.

 11. K

  Manon is gemakshalve even vergeten hoe zij de kandidaten de grond in stampte bij de mode politie,zij voelt nou hoe het is om afgekraakt te worden,denk voortaan na voordat je wat zegt Manon.

 12. Ron

  Pff, lachwekkend dit. Als je in de belangstelling staat moet je incasseren. Zo erg was de opmerking van van der Gijp niet. Ze stond er niet echt florissant bij op die foto, dat kan wel eens gebeuren.

 13. Peter

  Remi 
  Tue 19 Mar 2019 om 11:07

  Wat opviel … een opvallend stille Gijp, gisteravond aan tafel.

  ——-
  Logisch he na alle gebeurtenissen van gisteren. Echt niet hierom hoor

 14. Ray

  Eerlijk is eerlijk, ze zag er niet uit op die foto. En Guus die Gijp over de tafel trekt… ik betwijfel of dat goed zou aflopen voor Guus.

 15. Beau ter Ham

  infantiele tv voor voetbal mon de golen bielen.

 16. Robson

  Het zijn me ook een stel watjes hoor die BN’ers , minste of geringste en ze staan Al te janken , stelletje treurbekken

 17. jahaha

  Geweldige humor van die Van der Gijp. Het lijkt ook net een tweelingbroer van die omgebouwde Marieke trouwens

 18. oijoepio

  Misschien moeten we eens grappen maken over mensen die kampen met depressiviteit en psychische problemen. Kijken of Gijp dan nog steeds in een deuk ligt.

 19. M

  VI is toch al heel lang niks meer dan pestkoppen-/afzeik tv?

 20. Michel

  Man man wat wordt dit opgeblazen zeg. Ach je hoeft het natuurlijk ook niet leuk te vinden, maar wie het programma een beetje kent snapt wel dat je die opmerking met een heel pak zout nemen.
  Hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind. En zelf was die vrouw ook ongelukkig met de foto. En terecht: het was ook wel een beetje een lachwekkend (slechte) foto. Diep dal zeg… nou nou. Daar is dan blijkbaar niet veel voor nodig.

 21. Bjorn

  Als ze er niet zelf over waren begonnen was het nu geen nieuws meer. Nu blijven ze voorlopig dankzij zichzelf het middelpunt bij VI als er een grap wordt gemaakt.

  BN ets hebben echt een kort lontje.

 22. TV Eend

  Botoxen maakt meer kapot dan gezond leven goed kan maken.

  Haar hele gezicht is gewoon opgeblazen door die rommel.

 23. Job

  Was me als kijker niet eens opgevallen. Totdat ze er zelf over begonnen.

 24. chris?

  De 3 hebben hun beledigingen tot kunst verheven. Vernederen mensen en bezorgen deze en hun gezinnen veel leed. Om misselijk van te worden. Meneer de Mol, gefeliciteerd met zulke medewerkers in Uw stal.

 25. lvs2015

  Gutte gutte, BN’ers zijn beledigd alsof hun hond of kat of een familielid is overleden. Dat is dus precies de reden waarom 90% van de gemiddelde Nederlanders een schijthekel heeft aan al die BN’ers die als betaalde escorts op tv maar overal aanschuiven, of het nu een talkshow of een panel oid is. Men komt zogenaamd “gratis” een mening geven omdat men het leuk vindt terwijl ze gewoon er dik voor betaalt worden. Of dat ze bij een DWDD/RTL boulevard aanschuiven en eventjes een moralistische mening komen geven waar vervolgens de rest van NL zich aan dient te houden en wie dat niet doet , is een racist of welke haatdragende benaming men eraan geeft. Maar Oh wee als iemand het waagt de BN’er eens door de mangel te nemen ,zoals nu de vrouw van Guus Meeuwis. Dan is men beledigd tot het bot en moet alles wat los en vast zit erbij worden gehaald om vooral de ander in een kwaaddaglicht te stellen. Geen incasseringsvermogen, geen relativeringsvermogen, geen zelfspot. Kortom het valt nog mee dat ze niet de racisme kaart trekken, iets dat ongetwijfeld gebeurd zou zijn als Manon Meijers een kleurtje had. Misschien moeten al die BN’ers waaronder de vermeende snuiver Wendy Van Dijk eens goed nadenken over wat Desiderius Erasmus zei: “Schelden en beledigen zijn onderdelen van de veelzijdigheid die democratie heet.” Als dat niet meer kan dan spreek je al gauw van een dictatuur.

 26. jomari

  Natuurlijk had Manon niet moeten reageren.

  Wendy, Linda, Patty, Patricia enz. zijn allemaal al vanwege hun uiterlijk de modder
  ingetrapt door van der Gijp die zo zijn complexen/vrouwenhaat botviert.
  Een man waar beslist geen enkel dekseltje oppast en alleen d.m.v. zijn creditkaart
  met de nodige moeite enige ontlading kan kopen in een armoedig bardeel.

 27. Wilton

  Wat bij Guus veel harder binnenkwam maar hij niet durft aan te halen is de zeer terechte opmerking van Johan in hetzelfde programma dat Meeuwis heel erg ‘middle of the road’ is met zijn zielige liedjes. Was nog dichterbij de waarheid dan de opmerking van Renétje.

 28. Rob

  @chris?
  Tue 19 Mar 2019 om 11:51

  Precies. Betalen om mensen te beledigen. Dacht dat dat soort mensen een voorbeeldfunctie hadden, op Tv.

 29. Rob

  Ik noem het betaald PESTEN!

 30. Michel

  Gevalletje aandacht tekort…

 31. No. 14

  Gelukkig heeft Guus M een dikke huid, maar goed, dat konden we al zien op de foto’s… Verklaart meteen waarom hij niet kan zingen.
  Manon is de styliste van Guus maar wie is de styliste van Manon?
  Veronica Inside: het is satire!! ☺

 32. Dreetje

  Elke keer als ik die zouteloze muziek van die Guus M. hoor, dan ga ik door een diep dal. Maar hoor je mij daarover? Nee, ik herpak mij en ga door. Kom op, Guusje en MANon! Het was maar een geintje van Gijpie.

 33. K

  Inderdaad als Manon niet gereageerd had op Gijp,dan was het met een sisser afgelopen,zij heeft het groter gemaakt als dan het is.

 34. Wendy van D.

  Oh, ik dacht het ook

 35. Mien Behang

  Aan de ene kant proberen we op scholen het pesten tegen te gaan, aan de andere kant wordt pesten in en van VI goedgepraat. Nee, lekker bezig.

 36. dre

  Niet zo zeuren Gijp maakte een grapje. Die vrouw moet eens een dikkere huid krijgen.

 37. Vrede

  Zij was toch ook bezig met mensen afkraken voor dat programma ‘de modepolitie’ ofzo?
  Geen mensen die zich aanmelden maar gewoon willekeurig een camera op ze richten op straat en dan vertellen dat ze er niet goed uitzien.

 38. Woi!lter

  Als er zó over mijn vrouw gesproken zou worden zou ik haar snel, samen met het huisvuil, aan de stoeprand zetten!

 39. markuz

  Ik dacht ook dat deze “horce-face” een transgender is/was dat komt ook omdat ze allemaal naar dezelfde plastische chirurg gaan.
  dan zien mensen het verschil niet meer

 40. Pater Hazebroek

  Guus Meeuwis is een gemankeerde liedjeszanger. Hangt de troubadour uit met zijn infantiele deuntjes voor de massa. Maar dat goedkope pianospel met die riedeltjes en die tierelantijntjes doet de deur dicht: zo ontzettend goedkoop!!!
  Die vetzak kan zelf niet zingen en ziet er niet uit.
  Zijn vriendin is een verbouwde keren. En dan die stem van die trannie, GATVERDAMME wat een stel.

 41. Ranonkel12

  Door een diep dal………

 42. Zo ist, en niet anders.

  Ja sorry hoor, maar die foto is ook helemaal niet mooi, ..

  Ik moet vd Gijp eigenlijk wel gelijk geven.

  En dat ze een halve meter boven Guus uit steekt vind ik ook al niet staan.

  Maar ja, wie ben ik. ??

 43. anonymous

  Hou toch op.
  Het is toch ook net een vent.

 44. Mola

  Mensen kunnen tegenwoordig niets meer hebben… Echt niets meer.

 45. Het meisje met de zwarte fiets

  Vroeger, op de Waalsdorper vlakte lieten we minkukels als Guus Meeuwis op driekwartsmaat aantreden en dan een Luger onder de kin, en dan BAAAAM, dan waren we er definitief van af.

  Guus Meeuwis, sterf schele verzat!

 46. Kris

  Manon, je Bent toch een omgebouwde vent. Geef het toch toe.

 47. OMG

  Ik dacht ook dat Meta een comeback had gemaakt.

 48. Kris

  Jij bent de man en Guusje is je vrouwtje, zo zit het toch?

 49. Morten

  Niet alleen de in het programma getoonde foto. Ook die hierboven bij het artikel sluit niet meteen uit dat het hier eigenlijk Man-on betreft.

  Na de curlingouders nu dus ook al curling BN’ers, elk vuiltje moet meteen voor de voeten weggepoetst worden. Stel je voor dat je een hobbeltje op je levenspad treft en je niet met alle egards behandeld wordt..

 50. Later

  Guus neemt het tenminste voor zijn broer op

 51. Later

  En in dat programma de modepolitie kraakte ze ook mensen af alleen op een politiek correcte manier. Dan mag het wel? Schijnheilig!

 52. ivan

  Deze Manon had haar klep moeten houden dan was t allang vergeten, nu gaat t een eigen leven leiden op de media.

 53. ONH

  Heeft ook gewoon een kerel-kop !

 54. Roel

  Absoluut een trafo denk ik? omg

 55. Nope

  Google maar eens op haar naam zie nog meer niet haar meest flatteuze foto’s.

 56. Jolanda

  manon wees een vent,oh dat ben je al .deze heisa gaat vanzelf voorbij

 57. Kevin

  Ik vond het ook een belachelijke vertoning van Gijp. Je kan niet zomaar iemand op een massamedium gaan beledigen om haar uiterlijk. Zeker niet als het geen publiek figuur is.

 58. lvs2015

  @Kevin Lezen wat iemands recht is, nl het is een onderdeel van de wet in een democratie dat je iemand mag beledigen ongeacht of iemand dat wel of niet leuk vindt, ken jij niet. M.a.w een grapje maken over iemand en vervolgens beledigd zijn DAT is het toppunt van belachelijkheid. DAT is het het toppunt van kleinzerigheid, DAT is het toppunt van je als een mietje gedragen en in een glazen fantasie bol leven. DAT slag lui zoals jij en die `ManonZILLA is het slag dat ook altijd van die politie-correcte ” jaren 50 Amerikaanse conservatisme” van weleer alias de Hollandse spruitjes lucht van de jaren 50 in NL waar men zich ook zo mieterig gedroeg.

 59. tatjana

  als ze niet had gereageerd had het met een frits sisser afgelopen

 60. De verbouwde broer

  De meuziekliefhebbers kotsen Guus Meeuwis (alleen die naam al gvd) uit. Allemaal.
  En zijn verbouwde broer is een freak. Een Tranny met een raar voorkomen.
  WEG MET DIE LUI!

 61. CreaBea

  ach kom op iedereen weet toch dat ze een vent is en dat Guusje gay is geworden.

 62. Purplecroc

  Manon,trek je niks aan van dat vieze varken van der Gijp die de hele dag in de modder rolt.

 63. Vandegraaf

  Die huigelaar Gijp maakt zogenaamd een grapje, maar een vrouw zo afbranden en beledigen is geen humor, maar lijkt meer op karaktermoord.

 64. roevka

  Dat op de man spelen hoeft voor mij niet zo… Doet echt afbreuk aan het vaak grappige VI.

 65. Rob

  @ roevka
  Mijn hond heet ook roevka.
  ps: vanavond, 21:00u.

 66. non

  65 reacties verder en ze lijkt nog steeds op een kerel :-D

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.