Vriendin Guus Meeuwis belachelijk gemaakt op tv

Manon Meijers, de vriendin van Guus Meeuwis, is belachelijk gemaakt door de mannen van Veronica Inside. René van der Gijp vindt haar op een omgebouwde lijken. Dat gaf hij maandag aan in de uitzending op Veronica. Van der Gijp zag een foto van Guus Meeuwis en Manon Meijers (zie de website van Persgroep) op het Edison Pop-gala en kon het niet geloven. “Ik zag een foto van Guus Meeuwis en toen dacht ik dat hij met zijn omgebouwde broer was. Ha ha ha. Krijg de tering, joh.”

Meijers is langer dan Meeuwis. “Het is toch geen gezicht, man? Die heeft een omgebouwde broer! Ze is 2,07 meter volgens mij, moet je kijken. Dat kan toch niet!

Hans Kraay jr. vindt vooral de borsten van Meijers in het oog springend. “Ze is twee keer jarig geweest.”

Johan Derksen vindt dat je Meeuwis op zijn kwaliteiten moet beoordelen. “Ik vind het onbegrijpelijk dat Guus Meeuwis dat PSV-stadion vol krijgt. Ik vind hem als zanger zo ontzettend middle of the road.”

Guus Meeuwis heeft niets van een zanger. Het zijn gewoon Nederlandse meezingliedjes.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen