Wie is de Mol-finale en The Passion nog niet afgelast

De grootse live-finale van Wie is de Mol die zaterdagavond vanuit het Vondelpark in Amsterdam komt en het tv-evenement The Passion dat in april plaatsvindt in Roermond, zijn nog niet afgelast. Dat meldde tv-journalist Rob Goossens dinsdagavond in RTL Boulevard. Het is een groot risico om in tijden van corona groepen mensen samen te brengen, maar de NPO gaat dat met dit soort grote shows toch doen. Tot nu toe verwijzen de omroepen nog steeds door naar het RIVM.

Goossens kreeg nul op rekest na navraag bij de omroepen. “Komend weekend is de grote finale van Wie is de Mol hier in het Vondelpark. Daar wordt een grote groep mensen verwacht, maar is die groep groot genoeg voor de gemeente Amsterdam om te zeggen: ‘Daar gaan we niet mee door’?

Wordt de Mol-finale alsnog afgelast of zonder publiek gehouden? “Dat weten we nog niet. Amsterdam zegt: ‘We volgen het RIVM.’”

The Passion is op 9 april in Roermond. “Wat zegt Roermond? Je raadt het al: ‘We weten het nog niet, we volgen het RIVM.’ Eigenlijk zegt iedereen: ‘We volgen het RIVM’, behalve het Brabants voetbal, dat er al mee stopt.”

De grootste strop voor de NPO zou het aflasten van het Eurovisie Songfestival zijn. Dat evenement vindt over twee maanden plaats in Rotterdam.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen