Op1-Willemijn beledigt Dijkhoff: ‘Je huis lijkt op steeg’

Geplaatst op di 10 mrt 2020 om 9:45

Willemijn Veenhoven heeft het huis van Klaas Dijkhoff afgekraakt tijdens hun Skype-interview in haar talkshow Op1. Ze gaf de VVD-politicus aan dat ze zijn huis op een steeg vindt lijken. Dat was maandagavond te zien op NPO 1. Dijkhoff zit thuis omdat hij in Brabant woont en een kuchje heeft. Hij volgt het advies op om in die situatie niet aan het werk te gaan, ondanks dat hij denkt geen corona te hebben. Op1 wilde weten hoe de politicus zich voelt en besloot met hem te skypen.

Op een gegeven moment vroeg Veenhoven hem: “Zit u trouwens thuis meneer Dijkhoff? Want het ziet eruit alsof u ergens buiten in een steegje zit.”

Dijkhoff verbaasd: “In een steegje? Nou, ja, nee, dit is gewoon mijn huis, bedankt voor het compliment en interieuradvies. Je bent lekker op dreef.”

Tafelgast Alexander Pechtold: “Het is een beetje zo’n rustiek jaren 70-muurtje hè?

Dijkhoff: “Ja, dat is wel waar. Er hangen ook lp’s en er staat een mooie muziekinstallatie, maar ik zal hem maar niet laten zien, want dan maak ik reclame.”

De politicus gaf aan dat hij vlak voor de uitzending van Op1 nog een hoestbui had. Hij komt pas 24 uur na de laatste hoestbui weer uit huis.

Ik zou het raar vinden als ik in Den Haag rond ga lopen en iedereen ga adviseren om thuis te blijven, terwijl ik zelf hoestend in beeld kom. Zonder dat advies was ik vandaag gewoon naar Den Haag gekomen.”

Foto: NPO
38 Reacties op “Op1-Willemijn beledigt Dijkhoff: ‘Je huis lijkt op steeg’”


 1. rooie Rinus

  Ze had natuurlijk liever een portret van Fidel Castro en Che Guevara gezien.

 2. Timo

  Je zult je tijd maar verdoen om dit soort nutteloze berichten te schrijven de hele dag.

 3. snuifje

  Klaas is een prima kerel!

 4. Sjaak

  Dat mensen nog in de leugens van de VVD trappen, maar de NPO promoot uiteraard wel degene die haar betaalt. De middenpartijen worden altijd gepromoot.

 5. Annoniemus

  Willemijn /vervelend mens!
  Gebrilde huiskikker !

 6. Suzy Wang

  Toen ik het zag dacht ik.Tuuuurlijk samen met zn vriendje thierry in n steegje.

 7. Kitty en haar kittelaar

  Klaas was de slimste mensen

 8. Op1 kijker

  Ja en?

  RTL Boulevard kan zijn uur roddelen weer vullen met deze normale vraag/grap.

 9. Lik mn ballen

  Optyfen allemaal!

 10. Voorhuid plezier

  Valt toch wel mee

 11. Gordon Heukeroth

  Broekhoest

 12. KlimaatOptimist

  Deze Willemijn is écht zó ongelofelijk irritant en totaal niet geschikt voor de tv!!
  Steeds ja ja ja, dat rare tongetje uit dr mond, proberen intersant te kijken, te onderbreken en als klap op de vuurpijl ziet ze er niet uit met dat brilletjes!
  En dat is niet seksistisch, dat heet gewoon uitstraling!

  Zwaar irritant om naar te kijken en te luisteren.. Dan kijk ik nog liever naar Giovanca en dat zegt heel veel aangezien zij ook niet veel toevoegd!
  Verschil met haar is dat deze Willemijn al jaren radio maakte en toch echt wat meer mocht verwachten en Giovanca komt net pas kijken dus van haar is het logischer dat ze er niets van bakt..

  Weemoed en Sander zijn wat mij betreft het leukst en best om naar te kijken..
  Carrie doet het ook super, maar die oude grijze dakduif naast haar mogen ze vervangen voor Ozkan Akyol.. Dat zou een lekker fris duo zijn!

 13. Dijkhoff de blaaskaak

  Hij verdient wel om in een steeg te wonen na zijn fraude met de reiskostenvergoeding…
  Maar goed, corruptie is VVD-eigen.

  Desalniettemin vind ik die Willemijn ook verschrikkelijk. Op TV wordt er meer van je verwacht dan de radio. Zo typisch dat men dan weer denkt; “dat doe ik wel ff”.

  Zelfoverschatting is misschien ook een landelijke epidemie aan het worden.

 14. taghi

  Hieraan zie je haar hypocrisie. Totaal over de rooie gaan, sesksisme, bij een opmerking over haar bril, maar wel oordelen over iemands interieur. Feministen zijn gefrustreerde primaten.

 15. Joe Banana

  Die Willemijn komt erg naar over op mij en ik ben niet de enige, geloof ik. Ze is de typische vertegenwoordiger van het policor-d’66-groenlinks gedachtengoed dat iedere gelegenheid aangrijpt om andersdenkende personen te kakken te zetten.

 16. Feminisme=zielig

  Feministen zijn vrouwen die op hun 35ste uitgeblust en ongelukkig zijn met hun 40-50 uren in de week carrière en er achter komen dat gelijkwaardig aan de man noch niet betekent dat je gelijkvormig bent aan de man. Dientengevolge verlangen ze toch naar een man voor Huisje, boompje en beestje.

  Maar de feministische ideologie maakt dat heel lastig gezien de bizarre eisen die ze dan bij de man neerleggen buiten het feit dat veel mannen weing hebben met vrouwen die zich als een man gedragen. Dit leidt dan vaak weer tot stress, depressie, burnout en sodomistische neigingen.

 17. 123

  Eens met Timo 9:47!

 18. real-Gordon

  Je krijgt echt kromme tenen van deze Willemijn Veenhoven. Enkele weken terug vond zij het nodig om het handenwas-moment met Lucia de Rijker te bewaren om live in de uitzending uit het niets aan te kaarten (makkelijk scoren!) en nu een zogenaamde geen-blad-voor-de-mond opmerking maken. Totaal geen tact en inderdaad niet geschikt voor het OP1 niveau.

  KlimaatOptimist heeft helemaal gelijk m.b.t. Giovanca. Alleen is Groenhuijzen wel een topper! Een beetje zwak om zijn leeftijd bij te betrekken, alsof Matthijs en Pauw zo jong zijn.

 19. Peter van der Plas

  Klaas is ook een opportunistische man – praat met veel monden en heeft zelf weinig visie – lekkere vvd er. leuke papa dat wel.

 20. ronnie

  MC jullie zijn de weg kwijt. Hebben jullie corona want de laatste tijd gaat het niet goed met de berichtjes

 21. Klara

  Leugenaar Klaas Dijkhoff van de hufterige niet integere partij van ons land de VVD ziet er zelf ook uit als een steeg.

 22. Ron

  Wat een vreselijke opportunist die Dijkhoff.

 23. critikast

  Klaas was prima ! Liet zich niet beïnvloeden door al die domme opmerkingen en gaf Veenhoven de juiste reactie. Opzouten ! Terug naar de radio Veenhoven ! En een nieuwe bril aanschaffen !

 24. Allstar's Reggae Band

  Ik wacht even tot Angela de Jong schrijft wat ze er van van vindt, en dan vind ik dat ook.

 25. Klaas Flink

  Ik kan Willemijn wel hebben, ik vind die Dijkstra dus werkelijk helemaal niks. Van die priemoogjes in de camera kijken, van die open deur vragen, filmpjes aankondigen van vroeger; kan geen normaal gesprek voeren. Welmoed is wel goed, zij is journaliste die iets wil weten en dus vraagt, Dijkstra leest vraag voor van een kaartje, pfffffffffffff, kan die weg alsjeblieft

 26. Grace

  Hahaha

 27. Ad

  Veenhoven krijgt sterallures.

 28. teuntje

  Linkse trut spuit modder

 29. Piet Pannelap

  Achterlijk vrouwtje. Binnenkort exit.

 30. robb

  Lekker ad rem.

 31. Crissy

  Klaas Dijkhof is een nuchtere Brabander met humor. Maar ook een serieuze politicus met een brede kijk op problemen. Hij hoort tot de integere VVDers. Géén ijdeltuit zoals bijv. Jesse K. Zie zijn bescheiden huis.

 32. HBaz

  Ik moet toch nodig Klaas. Ga eens even opzij.

 33. animo

  Niet politiek correct ,humor en Klaas reageerde sportief.

 34. Dij Enkletser

  Blijkbaar ben ik niet de Enige,die Willemijn Veenhoven behoorlijk irritant vind.
  haar kijverige stemgeluid alleen al !
  Die Erik Dijkstra vind ik een zouteloze flauwe Presentator

 35. Leo

  Al die meningen… Vermoeiend.

 36. Erica

  @10:28 Sodomistische neigingen.😁 Leg uit?

 37. gerdien

  @crissy: de zoveelste ‘integere’ VVD-er die zijn zakken ten onrechte vult en ermee weg komt. Of is iedereen dat al weer vergeten?
  Leuk behangetje trouwens dat steegjesteentjespatroon, maar wel een beetje druk. En volgend jaar weer uit de mode.

 38. Bob

  Willemijn durft een geintje te maken, niets mis mee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.