Realityster Michella Kox: ‘Kreeg corona via AliExpress’

Er zijn officieel nog geen BN’ers met het coronavirus vastgesteld, maar officieus denkt realityster Michella Kox de eerste te zijn. Ze denkt besmet te zijn geraakt na een bestelling bij de Chinese webwinkel AliExpress. Dat heeft ze laten weten aan Shownieuws. Kox heeft onlangs een pakket met badpakken ontvangen van AliExpress. “Ik had drie badpakken besteld, want ik ga op vakantie en ik bestel altijd daar mijn badpakken. Ik heb die volgens mij ook met mijn mond opengetrokken.

Adviseert ze mensen om niet meer te bestellen bij AliExpress? “Ze zeggen dat het niet via Ali kan, maar mijn kop eraf dat ik het heb. Zulke brokken slijm, hoesten, hoesten. Als ik hoest, dan zeik ik in mijn broek. Er komt zo veel plas mee, ik moet zo veel kuchen. Mijn flamoesspieren zijn niet meer onder controle.”

Het is allemaal zo onduidelijk, vindt Kox. “Als je verkouden bent en je hoest moet je contact opnemen met de dokter. Maar de dokter zegt: ‘Als je niet in Wang (bedoelt Wuhan, red.) bent geweest of je hebt geen dieren vanuit Wang hebt laten komen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Maar ondertussen heeft half Nederland carona (bedoelt corona, red.) en niemand heeft dieren uit Wang laten komen, dus hoe krijgen die mensen dat dan?

We krijgen te maken met een horrorscenario in Nederland, verwacht ze. “Let op mijn woorden: binnen nu en twee weken moet iedereen een mondkapje dragen denk ik. In Brabant moet je al binnen blijven. Ik heb ook al blikken soep gehaald, zoals bamisoepjes. Mij leggen ze er niet in.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen