Talkshows strijden om verhaal Imanuelle Grives

Geplaatst op vr 14 feb 2020 om 10:20

De mediacomeback van de drugsdealende actrice Imanuelle Grives zit eraan te komen – ze kondigde aan in maart met haar verhaal naar buiten te komen – en dat betekent dat de tv-redacties flink achter haar aan zitten. Dat heeft showkenner Mark Labrand gezegd in Shownieuws. Labrand merkt om zich heen dat er flink gebeld wordt. “Er wordt nu al op de achtergrond door vele tv-programma’s gevochten om Imanuelle in maart te hebben, want dan wil ze het grote interview doen.”

Shownieuws had het over Grives, omdat de nieuwe film Suriname besproken werd. Eigenlijk zou Grives daarin de hoofdrol spelen, maar omdat ze in de Belgische bak werd gegooid, werd haar rol overgenomen door Fajah Lourens.

De filmmakers zouden het echter leuk vinden om een eventueel vervolg op Suriname alsnog met Grives te draaien. “Heel veel mensen beweerden van: die gaat nooit meer vanuit de bak aan de bak, maar de filmmakers beweren wat anders.”

Overigens is Grives alweer een poosje op vrij voeten. “Er staan nog drie dagen open, maar het is nog maar de vraag of dat uitgevoerd gaat worden. In België lossen ze dat meestal op met een enkelband.”

De actrice werd vorig jaar veroordeeld voor drugsdealen op festival Tomorrowland. Ze kreeg van de Antwerpse rechtbank twee jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en achtduizend euro boete.

Lees ook:
‘Imanuelle moet sterk comeback-interview geven’ (31 december 2019)
Drugsdealende actrice Imanuelle in maart terug in media (26 januari)

Foto: SBS
38 Reacties op “Talkshows strijden om verhaal Imanuelle Grives”


 1. X

  Het zal me worst wezen

 2. Bert

  Natuurlijk krijgt zij een podium om haar criminele activiteiten goed te praten. Want het is ambitieus. Net zoals die turk Ozcan Akyol

  https://www.voorbeeld-allochtoon.nl/2013/10/03/ozcan-akyol-ik-ging-de-criminaliteit-omdat-ik-ambitieus-ben/

  Knettergek….

 3. xandertje

  Deze crimineel gaat rijk worden (veel geld verdienen) aan haar criminele activiteiten. Ik voorspel je:
  – Krijgt veel geld voor interview krant
  – Krijgt veel geld voor talkshow exclusief
  – Krijgt veel geld voor verfilming/boek van verhaal
  – Verschijnt in muziek (rap) video’s

  Zal uiteindelijk later als het geld binnen is veel ‘respect’ krijgen. Want links Nederland zal zeggen dat dat meisje uit moeilijke sociale omgeving kwam en geen kansen in de samenleving heeft gehad.

 4. ome H

  Zal wel een heel zielig verhaaltje worden ….

 5. Henk

  Belachelijk

 6. Leo knots

  Ze hoeft daarvoor toch niet betaald in een talkshow? Wat een non nieuws. Bovendien weten we hoe het gebeurd is. Ze was zich aan het voorbereiden op een nieuwe rol

 7. Teo Hiddepa

  Voorstel voor Imanuelle G.: kies de tafel waar het meest gesnoven wordt. Kan ze direct wat handel drijven. (Zonde dat Wendy van D. niet haar eigen tafel heeft gekregen van Errie, anders was de keuze snel gemaakt).

 8. Paul Grijpstra

  Drugssmokkelaar wordt slachtoffer…….

 9. J.J. de Koningh

  Een talkshow op Paramaribo1.

 10. Willie

  Begrijp ik nu dat er belastinggeld aan deze drugscrimineel besteed kan gaan worden want NPO zou wel voorop lopen.

 11. Annoniemus

  Het zou verschrikkelijk zijn om iemand die anderen naar de klote helpt met DRUGS een podium te geven om een huilie huilie verhaal te houden !!!!!!!!!!!!!

 12. Bart

  Als ze nu eens echt iets goeds willen doen dan negeren ze deze mevrouw gewoon helemaal. Ze wilde al die tijd niets of niemand te woord staan over wat ze gedaan heeft en waar ze zich al die jaren daarvoor al mee bezig hield. Waarom nu het haar uitkomt en omdat ze haar hachje in de filmwereld wil redden het podium bieden om een zielig verhaaltje op te hangen? Wat waar waarschijnlijk niet het echte verhaal is want dit is maanden voorbereid. Gewoon niet uitnodigen en helemaal geen aandacht aan besteden. Dan pas weet ze wat ze heeft gedaan en zal ze een gewoon baantje moeten gaan zoeken. Of verder in de drugswereld kan ook nog.

 13. Lilly Labiamus

  Deze vrouw is onschuldig. Dit is racisme!

 14. Manon Spermakanon

  Wellicht iets voor de NPO? Die houden wel van crimineeltjes (Boef, kalifaat meisje, kaj de pedo, de pedo-activist, Matthijs zijn crimineel hoge salaris waar niet over “gezeurd” mag worden, funx)

 15. Juliana

  Op voorhand geef ik aan dat ik niet naar die trol ga kijken. Schandalig gewoon dat zij een podium krijgt. Neem aan dat zij meer krijgt dan de 400 euro die Laura Hansen kreeg voor haar optreden want normaliter verdient ze dat binnen een half uur met haar handeltje!

 16. Manon Spermakanon

  EN wat is die Imanuelle toch allejezus lelijk, zeer vervelende kop!

 17. Pok

  Zij zei dat haar bekendheid een last was en veel druk gaf. Zij kon ook niet makkelijk haar boterham verdienen met acteren. Min of meer werd zij door de situatie gedwongen te dealen. Nu zij weer aan talkshowtafels zit, kan je zien dat het allemaal leugens waren.

 18. Manon Spermakanon

  Alle BN’ers en celebrity’s liegen POK..

 19. Bert

  Het is inderdaad net een kerel. Met iedere keer als je het ziet een andere pruik. Is het toch niet stiekem een tutorial zoals die dikkie?

 20. Albert

  Met de sjoekie sjoekie boot terug naar takkie taku land

 21. Evelien

  Wie zit er nou op het verhaal van die junk te wachten? En gaat ze dan allerlei huillie verhalen ophangen omdat ze slachtoffer is en een slechte jeugd heeft gehad?
  Negeren die loser.

 22. .

  Collegetour met Twan en Grives? Na Holleeder moet deze crimineel zéker een podium krijgen!

 23. J.R.

  Misdaad loont mensen! Een ander goed voorbeeld is die asso Dave Roelvink. Een huis leegroven, een smerig filmpje verspreiden…en hoppa, die verdient nu een paar ton per jaar met dj spelen. En voor de mensen die dit niet geloven. Artiesten die veel worden geboekt krijgen makkelijk een paar duizend euro voor 30-60 minuten optreden. Dit verdient Dave ook, en dan doet ie zo 2/3 clubs aan op één avond. Reken maar uit.

 24. Bella Donna

  Nauwelijks straf en op de koop toe een flinke bonus…

 25. Marko

  Shownieus alweer een roddel programma.

 26. Viola

  Tv uitzetten bij onzin items

 27. Tycho Graagnat

  Betalen Pannenkoek!!

 28. De nakketikker

  Omgebouwde kerel. Zeker.

 29. Marina

  Een surinaams toilet herken je aan de grote zeef om de souvenirs op te vangen.

 30. Bootje Lamlul

  Kan die bruine drugsaap niet gewoon teruggaan naar Suriname?
  Wij zijn er wel klaar me hier.
  Naar die enge kop kijken was sowieso al ongemakkelijk en nu met dat verhaal erbij is het klaar voor mij.
  BIJLMERHO ER.

 31. Donald Dumb

  Deze vrouw is compleet oninteressant. Waarom willen ze haar zo graag aan ons opdringen?

 32. Bert

  Omdat het uiteindelijk toch familie is van Anouk en Humberto?

 33. Bardy247

  Reken maar dat ze hier uiteindelijk meer aan gaat verdienen dan ze met het verkopen van drugs had gedaan.

 34. Lies

  Kan me niet voorstellen dat haar carriere een boost zou krijgen door een tell-all bij een of andere talkshow.
  Is toch te gek voor woorden dat je zwijgt tijdens je proces en na je detentie alsnog uit de doeken gaat doen wat er daadwerkelijk heeft plaats gevonden? Let me guess, ze is onder druk gezet door derden?
  Gaat Justitie in België niet waarderen…

 35. Joost mag het weten

  Doe maar bij Jinek zodat ze net als Robin een slachtofferrol kan spelen en Jinek dat weer slikt als zoete koek.

 36. Puppy klok

  Crimineel gedrag word beloont ook nog.
  Deze lelijke zwarte del hoort in de gevangenis thuis.

 37. Geilneef

  Privileges

 38. ik ben een blije moorkop

  je mag ook naar apen heul gaan daar zitten er nog meer en zij zijn vriendelijker ook dan dat gedrocht hier boven totaal mislukt mag apen heul niet meer in

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.