Talkshows strijden om verhaal Imanuelle Grives

De mediacomeback van de drugsdealende actrice Imanuelle Grives zit eraan te komen – ze kondigde aan in maart met haar verhaal naar buiten te komen – en dat betekent dat de tv-redacties flink achter haar aan zitten. Dat heeft showkenner Mark Labrand gezegd in Shownieuws. Labrand merkt om zich heen dat er flink gebeld wordt. “Er wordt nu al op de achtergrond door vele tv-programma’s gevochten om Imanuelle in maart te hebben, want dan wil ze het grote interview doen.”

Shownieuws had het over Grives, omdat de nieuwe film Suriname besproken werd. Eigenlijk zou Grives daarin de hoofdrol spelen, maar omdat ze in de Belgische bak werd gegooid, werd haar rol overgenomen door Fajah Lourens.

De filmmakers zouden het echter leuk vinden om een eventueel vervolg op Suriname alsnog met Grives te draaien. “Heel veel mensen beweerden van: die gaat nooit meer vanuit de bak aan de bak, maar de filmmakers beweren wat anders.”

Overigens is Grives alweer een poosje op vrij voeten. “Er staan nog drie dagen open, maar het is nog maar de vraag of dat uitgevoerd gaat worden. In België lossen ze dat meestal op met een enkelband.”

De actrice werd vorig jaar veroordeeld voor drugsdealen op festival Tomorrowland. Ze kreeg van de Antwerpse rechtbank twee jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en achtduizend euro boete.

Lees ook:
‘Imanuelle moet sterk comeback-interview geven’ (31 december 2019)
Drugsdealende actrice Imanuelle in maart terug in media (26 januari)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen