Drugsdealende actrice Imanuelle in maart terug in media

Imanuelle Grives, de 34-jarige actrice die in november door de rechtbank in Antwerpen werd veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, en 8.000 euro boete voor het dealen van drugs op festival Tomorrowland, keert in maart terug in de media. De actrice kampt met een enorm imagoprobleem, vooral omdat ze na haar aanhouding flink begon te liegen over haar drugshandel. Ze zou zich aan het voorbereiden zijn op een nieuwe rol, maar daar wist helemaal niemand wat van.

Grives, die na aftrek van het voorarrest en de voorwaarden van de strafuitvoering nog maar zes dagen aan gevangenisstraf open had staan na haar veroordeling, is momenteel druk met zichzelf in de weer. “Ik volg intensieve therapie en ga naar meetings toe.

De actrice, die naar eigen zeggen drugs gebruikte en dealde om met de druk van de Nederlandse mediawereld om te gaan, werkt aan een betere versie van zichzelf. “Ik werk aan mezelf. Het gaat goed met me. Ik wil gewoon rust.”

Pas in het voorjaar treedt Grives weer naar buiten, mogelijk in een talkshow op televisie. “In maart horen de mensen meer van me. Dan zal ik mijn volledige verhaal vertellen.

Heeft ze die zes dagen in de bak eigenlijk al uitgezeten? Daar wil ze niets over kwijt. “De afwikkeling van de rechtszaak is nog bezig. Wat ik wel kan vertellen, is at ik niet in hoger beroep ga.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen