‘Imanuelle moet sterk comeback-interview geven’

De arrestatie van Imanuelle Grives op het Belgische festival Tomorrowland zal haar nog lang blijven achtervolgen. Als ze weer terug aan het werk wil als actrice, moet ze een heel goed comebackinterview geven. Dat adviseert imagodeskundige Zabeth van Veen haar op NU.nl. Grives zal een sterk verhaal moeten neerzetten in het interviews dat ze gaat geven, temeer omdat ze eerder tegenstrijdige dingen heeft gezegd, aldus Van Veen. Ze moet ‘verrekte goed voorbereid zijn’.

Vlak na haar arrestatie ontkende Grives nog een drugsdealer te zijn. “Ze zei dat ze de drugs op zak had omdat ze zich moest voorbereiden op een rol, maar daarvoor hoef je niet zo veel pillen bij je te hebben.

Het zou goed kunnen dat Grives op een gegeven moment aan de talkshowtafel van Eva Jinek zit. “Met de voorgeschiedenis die zij heeft, kan ze veel vragen verwachten“, denkt Van Veen.

Ze moet echt diep door het stof, zegt de imagodeskundige. “Mea culpa is wat er van je verwacht wordt voordat je weer geaccepteerd wordt. Ze heeft tot dusver alleen sorry gezegd voor zichzelf, niet voor de mensen die ze eventueel aan een overdosis heeft geholpen.

Ze zal moeten zeggen wat ze van dit alles heeft geleerd, haar excuses aanbieden en hopen dat het publiek het haar vergeeft. Dat gedrag zal ze ook moeten voortzetten, anders val je snel van je voetstuk. Als dat lukt, verwacht ik dat ze haar carrière best zou kunnen voortzetten.

Het artikel Comeback van Imanuelle Grives: ‘Belangrijk dat ze met billen bloot gaat’ kunt u lezen op NU.nl.

Lees ook: ‘Lage acteurssalarissen nopen Imanuelle tot dealen’ (2 augustus)

Foto: AVROTROS, Michel Schnater

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen