Beau niet jaloers op veel hogere kijkcijfers Eva Jinek

Beau van Erven Dorens vindt het niet pijnlijk dat Eva Jinek het momenteel zo veel beter doet op de late avond van RTL 4 dan hij in de laatste maanden van 2019 deed. Hij heeft geen gevoelens van jaloezie. Dat vertelde de presentator gisteren in RTL Boulevard. Jinek bezorgt het marktaandeel van RTL 4 een flinke boost en dat is iets wat Van Erven Dorens niet gelukt is. Of, zoals Eddy Zoëy het gisteren noemde als presentator van RTL Boulevard: “Het was geen super groot succes, toch?

Van Erven Dorens is net terug van een vijf weken durende vakantie. “Ik ben eerst even op vakantie gegaan en uitgerust. Ik was echt helemaal op. Je bent het gewoon niet gewend om vier maanden achter elkaar iedere dag een show te maken.”

Jinek is dat wel gewend en scoort nu de pannen van het dak. “Ik vind het gewoon heerlijk om te zien dat Eva zo goed bezig is. Ik vind die oorlog die aan de gang is echt een media-oorlog, maar dat hadden we kunnen verwachten. Het is allemaal ontzettende onzin. Ze doet het ontzettend goed.”

Verslaggever Lex Uiting: “Ze doet het beter dan jij.”

Van Erven Dorens: “Ja, natuurlijk doet ze het beter dan ik.”

Uiting: “Ben je dan jaloers op Eva?

Van Erven Dorens: “Nee echt niet. Zo zit ik echt helemaal niet in elkaar. Ik ben aan het juichen. Ik heb ook wel een beetje met haar te doen, want ze heeft het ook best wel zwaar in de media. Ze wordt natuurlijk behoorlijk door de mangel gehaald.”

Wanneer keert Van Erven Dorens weer terug op de buis met zijn talkshow? “Ik ga gewoon Eva – ik weet niet wanneer het is, maar laten we zeggen: ergens halverwege april of begin mei – weer vervangen.”

Die datum is volgens hem nog niet definitief. “Nee.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen