Henny Huisman: ‘Hugo Borst behandelde mij óók zo’

Henny Huisman begrijpt best dat er ergernis is over het onbeschofte gedrag dat Hugo Borst gisteren vertoonde tegen Ilse DeLange in De Wereld Draait Door. Ook hij weet wat het is om door de tafelheer te grazen genomen te worden. Dat laat de Soundmixshow-ster weten op Twitter. Huisman hoopt dat DeLange het zich niet persoonlijk aantrekt dat Borst haar succes bagatelliseerde en haar ook nog eens probeerde te ageshamen. En dat op de dag dat ze haar gewonnen Edison kwam vieren.

Huisman zegt op Twitter: “Lieve Ilse DeLange, trek je niks aan van Hugo Borst met zijn commentaar op jou. Dat deed hij tien jaar geleden in DWDD ook bij mij.

Je moet als succesvol persoon boven dat soort zure mensen staan, adviseert Huisman. “Ik heb tv-formats bedacht die de wereld over gingen en jij maakt muziek die nu al de negende Edison opbracht en hij is nog steeds radio-voetbalcommentator.

Huisman zat in 2008 in de Matthijs van Nieuwkerk-show om te vertellen over de eenmalige terugkeer van de televisieshow Eén van de Acht. Borst was behoorlijk sceptisch, waarna Huisman opmerkte: “Hij was net in de kleedkamer heel aardig. Alleen hij weet het zo goed te verbergen altijd op televisie.

Joop van den Ende zei daar later over: “Hugo Borst is de meest onaardige, arrogante man. Hij heeft op iedereen commentaar. Dat doet hij best goed en het ziet er goed uit. Maar ik vind dat een ontzettend irritante klootzak.

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen