Henny vergeeft Hugo Borst na tien jaar voor tv-aanval

Geplaatst op vr 12 jan 2018 om 10:40

Henny Huisman vergeeft Hugo Borst na tien jaar voor zijn persoonlijke aanval in De Wereld Draait Door. Dat laat de televisielegende weten in een verklaring op Twitter. Huisman zat in 2008 in de Matthijs van Nieuwkerk-show om te vertellen over de eenmalige terugkeer van de televisieshow Eén van de Acht. Borst was behoorlijk sceptisch, waarna Huisman opmerkte: “Hij was net in de kleedkamer heel aardig. Alleen hij weet het zo goed te verbergen altijd op televisie.

Borst kraakte het programma af, omdat het veel te ouderwets zou zijn: “Een van de acht was hartstikke leuk, maar natuurlijk wel een beetje overschat. Als je nu zo’n hele aflevering zou moeten uitzitten, dan ga je omvallen hoor.”

Van Nieuwkerk vroeg op een gegeven moment: “Ben je op oorlogspad, Hugo?

 

Daarop werd het alleen maar erger. Borst: “Ik vraag me af hoe moeilijk het is om oud te worden op televisie. Dat er dan op een gegeven moment niet zo veel meer is en dat je je hoogtijdagen al hebt beleefd. Ik bedoel: de Surpriseshow was ongeëvenaard in zijn genre en dan word je oud. Je wordt toch minder gevraagd? Je telt toch niet meer helemaal mee? Ik bedoel het niet lullig. Het is gewoon een feit dat je ouder wordt en minder meetelt.”

Henny Huisman: “Het is zo raar dat je daarover begint, want Mies Bouwman zelf heeft tot haar zeventigste gepresenteerd.”

Hugo Borst: “Koos Postema mag wel terugkomen van mij.”

Henny Huisman: “Maar waarom Koos dan wel en ik niet?

Huisman heeft donderdag naar 5 Jaar Later gekeken, waarin Borst openhartig vertelde over zijn depressieve buien. Kennelijk had hij toen ook zo’n depressieve bui, aldus de presentator.

Daarom vergeeft Huisman hem tien jaar later: “Hugo Borst zijn onterechte valse aanval in DWDD tegen mij, jaren geleden, wordt nu duidelijk voor mij. Hij vertelt nu eerlijk over zijn fobieën en zijn antidepressiva-gebruik in 5 Jaar Later. Vergeten en vergeven dus!

Het pittige tv-fragment van toen kunt u bekijken op de website Dumpert.

Foto: BNNVARA
14 Reacties op “Henny vergeeft Hugo Borst na tien jaar voor tv-aanval”


 1. David

  Dat Henny het toch nog weer even moet melden haha…

 2. HansrZ

  Henny is een zielig ventje geworden, die iedere gelegenheid aangrijpt om misschien toch nog een keertje op de tv te komen.

 3. arie

  Hugo Borst heeft nog een briefje van 5 met koningin Wilhelmina er op in zijn portemonnee.
  Zelden iemand meegemaakt die gieriger is en alles “voor niks “wil.

 4. dirk

  Komen we nou nooit van die Hennie huisman af

 5. jannie

  Leeft hij nog?

 6. The truth

  Ik vergeeft het Henny dat hij met zijn achterlijke zeikprogramma 30 jaar terug Nederland in levensgevaar bracht. Wat een malloot die Huisman.

 7. Wollter

  Hugo slaapt meteen een stuk beter na deze uitspraak van Huisman.

 8. Arnoud Tempelman

  Henny heeft gelukkig wel wat beters te doen dan naar azijnplassers luisteren.

 9. Flits Bom

  Het zit nogal diep bij hem.

 10. critikast

  Huisman….inpakken en wegwezen en blijf van Hugo Borst af, een man die veel meer heeft betekend voor ons land dan jij ooit zult bereiken . Je bent te oud voor tv en te bejaard om je te verplaatsen in de huidige tijd. Besef dat nu eens !

 11. Flits Bom

  Maar hij gebruikt geen botox…

 12. Ricardo

  Haha, wat een gaaf fragment van Hugo Borst. Ik vind het een open en eerlijke vent ;).

 13. Uit Het Vak

  HENNY IS EN BLIJFT EEN TOPVENT MET HUMOR EN ZELFSPOT

 14. Arie

  Huisman wegwezen te oud voor TV van nu ga maar paardenfluisteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.