Scheetjes oneens met degradatie van SBS 6-soap

Het wordt duidelijk waarom SBS 6 het floppen van de Scheetjes-soap zo met fluwelen handschoenen naar buiten heeft gebracht: hoofdrolspelers Hans en Karin ten Böhmer zijn er namelijk niet blij mee. Dat bleek donderdagavond in Shownieuws. SBS 6 heeft per direct besloten om de soap van maandagavond prime time af te halen en te verplaatsen naar de nachtprogrammering. En daar zijn de Scheetjes niet bepaald blij mee. Zij vinden dat ze wél veel kijkers wisten te boeien.

Een verontwaardigde Hans liet gisteren in Shownieuws weten: “Bij SBS 6 vonden ze toch twintig keer de Arena iets te weinig. Ze hebben liever veertig keer de Arena aan kijkers, dus dat viel een klein beetje tegen.”

Volgens Hans kregen ze echt superveel leuke reacties binnen. “We genieten nog steeds van alle leuke reacties die we krijgen en vooral van de sollicitatiebrieven die we krijgen van koks die onze pannenkoeken willen verbeteren. De reacties zijn echt hartstikke goed.”

Hans hoopt dat de mensen ook in de nachtprogrammering gewoon gaan kijken. “We kijken enorm uit naar aflevering 4. Als we door kunnen gaan en we gaan zeker volop bouwen op Bonaire, dan komt er zeker een tweede seizoen.”

Wie dat tweede seizoen dan gaan uitzenden is volstrekt onduidelijk.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen