Sander heeft weinig contact met oververmoeide Coen

Sander Lantinga heeft momenteel weinig contact met zijn Radio 538-collega Coen Swijnenberg, die al sinds november oververmoeid thuis zit. Hij is nog niet toe aan een comeback. Dat heeft de presentator donderdagavond gezegd in Shownieuws. Sander probeert Coen zo veel mogelijk met rust te laten. “Ik heb niet heel veel contact met hem, maar ik heb wel af en toe contact met hem. Hij heeft even zijn rust nodig en zijn tijd en dat gun ik hem echt van harte“, aldus de radio-dj.

Hoe gaat het nu met Coen? “Uit het contact dat er is: naar omstandigheden gaat het goed. Ik mis Coen oprecht wel. Ja, nee, absoluut. Als mens, als vriend en als collega.

Hij is blij met Edwin Evers als vervanger van Coen. “Ik zit wel naast de Edwin Evers, ja. De reden is wat minder, maar als je dan toch een vervanger zoekt, dan ben ik ontzéttend blij – en volgens mij met mij alle luisteraars van 538 en De Coen & Sander Show – met Edwin Evers.”

Sander begrijpt waarom Edwin de kampioen sfeermaken wordt genoemd. “Bij Edwin is het gewoon altijd lachen, open, eerlijk, ambachtelijk en dus inderdaad een feestje.”

Toch is het volgens hem wel even wennen. “Ik weet niet of jij verkering hebt, maar als jij iemand anders op vakantie gaat, dan zal het toch een beetje anders zijn dan met je eigen man of vriend. Ik heb nu een andere verkering. Daar komt het op neer. Dan moet je elkaar toch weer ontdekken.”

En Edwin Evers: “Het is superleuk. Je komt eigenlijk in een gespreid bedje. Het programma staat natuurlijk. Het is eigenlijk Sanders programma en ik kom erin en ik ga mee in hun flow zeg maar.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen