Sander heeft weinig contact met oververmoeide Coen

Geplaatst op vr 24 jan 2020 om 15:30

Sander Lantinga heeft momenteel weinig contact met zijn Radio 538-collega Coen Swijnenberg, die al sinds november oververmoeid thuis zit. Hij is nog niet toe aan een comeback. Dat heeft de presentator donderdagavond gezegd in Shownieuws. Sander probeert Coen zo veel mogelijk met rust te laten. “Ik heb niet heel veel contact met hem, maar ik heb wel af en toe contact met hem. Hij heeft even zijn rust nodig en zijn tijd en dat gun ik hem echt van harte“, aldus de radio-dj.

Hoe gaat het nu met Coen? “Uit het contact dat er is: naar omstandigheden gaat het goed. Ik mis Coen oprecht wel. Ja, nee, absoluut. Als mens, als vriend en als collega.

Hij is blij met Edwin Evers als vervanger van Coen. “Ik zit wel naast de Edwin Evers, ja. De reden is wat minder, maar als je dan toch een vervanger zoekt, dan ben ik ontzéttend blij – en volgens mij met mij alle luisteraars van 538 en De Coen & Sander Show – met Edwin Evers.”

Sander begrijpt waarom Edwin de kampioen sfeermaken wordt genoemd. “Bij Edwin is het gewoon altijd lachen, open, eerlijk, ambachtelijk en dus inderdaad een feestje.”

Toch is het volgens hem wel even wennen. “Ik weet niet of jij verkering hebt, maar als jij iemand anders op vakantie gaat, dan zal het toch een beetje anders zijn dan met je eigen man of vriend. Ik heb nu een andere verkering. Daar komt het op neer. Dan moet je elkaar toch weer ontdekken.”

En Edwin Evers: “Het is superleuk. Je komt eigenlijk in een gespreid bedje. Het programma staat natuurlijk. Het is eigenlijk Sanders programma en ik kom erin en ik ga mee in hun flow zeg maar.”

Foto: SBS
17 Reacties op “Sander heeft weinig contact met oververmoeide Coen”


 1. Jantje Shit

  Ik denk dat hij blij is in van dat joch verlost te zijn.
  Het is toch wat. Helemaal uitgeblust van het plaatjes draaien op de radio.
  Dan ben je ook wel een ongeïnspireerd watje als je vervolgens je buddy laat barsten.

  Misschien moeten dit soort gastjes weervrerugbin der ijs gaan en een militairen kadettentraining gaan krijgen. Worden ze hard van, en ze leren manieren.

 2. OP1 kijker

  Oprecht en juist antwoord

  Er bestaat ook nog zoiets als een privé leven.

 3. Licht uit

  Nog meer 538 nieuws?
  Kom eens met wat relevants.
  Er luistert niemand nar 538.
  Het is over met die zender,
  kan iemand de lichten uit doen?

 4. Jopie Koniginneweg

  Het is in Hilversum al jaren een publiek geheim dat die twee elkaar helemaal niet zo mogen, maar elkaar nodig hebben om bakken met geld te harken. Als het rode lampje gedoofd is stappen ze zonder iets te zeggen uit de studio, de auto in. De tering.

 5. De Muziekpolitie

  Het lijkt me ook echt vermoeiend om 3 uur per dag plaatjes te draaien . Ook Ramon Verkoeijen blijft om onduidelijke reden weg van 3fm. Slappe bende .

 6. Jantje Shit

  Jongens, de ellende straalt er tegenwoordig vanaf.
  Waarom doen ze zichzelf dit aan, zulke ongeïnspireerde radiopraters.
  Hun programmamanager zet de jingles klaar en sorteert de muziek op beat en op base en dan moeten die ‘dj’s het maar r ooien.
  Zouden ze nu echt denken dat de luisteraars een clubje de B ielen is? O wacht…. Gordon, Johnny, Erland, Witte Tanden, Winston, …

 7. Per Huismans

  Leuk zo’n vriend.

 8. Ron

  Ach, Coen gaat daar toch niet terug komen. Als hij terug komt zal het bij 1 van de andere Talpa zenders worden. Een hereniging van het duo Coen en Sander is wel een beetje over, zeker ook omdat 538 niet in een echt lekker vaarwater zit op dit moment. Tijd voor veranderingen.

 9. Mark

  Ron ik hoop met je mee

 10. Flauwe Kul

  Zeker erg nieuws bij 538!
  Het journaal zal er vanavond mee openen… nog voor het Corona-virus, Tanja Groen, of andere bijzaken in het leven….

 11. Trumpo

  Sander wordt straks ook op een zijspoor gezet en Edwin neemt het tijdslot over.

 12. HoeDan

  Je bent niet drie maanden oververmoeid van 4 * 3 = 12 uur werken per week. Laten we er 5 uur per dag van maken, zit je alsnog op 20 uur per week. Neem aan dat er meer speelt anders heb je echt de ruggengraat van een naakslak en wel gewoon tonnen per jaar verdienen hé. Vertel dan wat er echt speelt.

 13. Zappa

  Coen gaat naar radio 2 of Radio 10 ,daar werken zijn maatjes.
  Stenders,Ekdom,vd Goes.
  Coen is dat kinderachtige gedrag van die kneus van een Lantinga al veel langer zat.
  Maar… Salaris is natuurlijk wel een pluspunt je bij deze samenwerking.

 14. JDB

  Complete faalhaas.
  Zal wel een reden voor zijn.
  Binnenkort komt er een nietszeggend persbericht.
  Lekker dat je collega zo betrokken is.
  Wie was ook weer de werkgever? Talpa radio is dat?
  Dus er is in elk geval geen sprake van een verrotte bedrijfscultuur gelukkig.
  Oké oké, nu weer de serieus. Er is dus geen sprake van een verrotte bedrijfscultuur waarbinnen radiojocks van een paar uurtjes arbeid per dag geestelijk zó in de knel komen te zitten dat ze er aan onderdoor gaan.

 15. Beau

  Ik vind het geen zak aan geef

 16. Tante Duiven Tilly

  Sander maakt puberradio.

 17. Hans

  Dat programma is sinds Edwin Evers waarneemt honderd keer leuker geworden.
  Ik zeg: Edwin voor vast !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.