Boulevard-sterren lachen om tv-flop-smoesje SBS 6

De sterren van RTL Boulevard moesten donderdagavond hartelijk lachen om het smoesje dat SBS 6 gebruikt om De Scheetjes een pijnlijke afgang te besparen. Dat was te zien op RTL 4. SBS 6 heeft besloten om de kijkcijferflop De Scheetjes: Bouwen op Bonaire vroegtijdig bij het grofvuil te zetten, maar om hoofdrolspelers Hans en Karin ten Böhmer een pijnlijke afgang te besparen, drukte de zender media op het hart dat de serie toch echt niet van de buis wordt gehaald.

Het programma wordt slechts verplaatst naar een ander uitzendmoment, hield SBS 6 de media gisteren voor. “Een woordvoerder laat weten dat de laatste twee afleveringen worden uitgezonden op een tijdslot waarop ze de kijker wél hopen te vinden en dat gaan ze dan doen op zaterdag 25 januari en 8 februari van 23.30 uur tot 00.30 uur“, vertelde Luuk Ikink aan zijn kijkers.

Hilarisch, vindt Bridget Maasland. “Ja, dan gaan we allemaal kijken“, zei ze cynisch.

Aran Bade: “Nou, ja. Ik vind dit echt… Dit is nou een voorbeeld dat helemaal nergens op slaat. Als je op dat tijdslot wordt uitgezonden, kijkt er niemand.”

Luuk Ikink: “Ze willen ook niet zeggen of er een tweede seizoen komt, maar ik vermoed zo van niet.”

Aran Bade: “Binnen een poep en een scheet is dit weg.”

Lichtelijk hypocriet was de hilariteit in RTL Boulevard wel. Ook RTL’s tv-baas Peter van der Vorst is flink bedreven in de tv-flop-bingo.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen