Kim-Lian vanavond met ‘goed alternatief’ voor The Voice

Kim-Lian van der Meij denkt dat SBS 6 vanavond eindelijk een goed alternatief in huis heeft voor RTL 4’s kijkcijferkanon The Voice of Holland. Dat geeft ze aan in De Telegraaf. SBS 6 heeft om 20.30 uur haar vernieuwde programma Mensenkennis op het menu staan, om 21.30 uur gevolgd door The Wall met Winston Gerschtanowitz. “Ik denk dat Mensenkennis een goed alternatief is, het is heel anders dan een talentenjacht. Ik vind het vooral belangrijk dat het een leuk programma is.

Mensenkennis werd voorheen gepresenteerd door Winston die BN’ers aan zijn zijde had, maar onder leiding van Kim-Lian gaat het om onbekende Nederlanders. “In plaats van met BN’ers, speel ik het met honderd man in het publiek.

Kandidaten moeten raden hoe mensen reageren op bizarre situaties. “Er zit 10.000 euro in de prijzenpot, die na zeven vragen gewonnen kan worden door degenen die tot dan alles goed hebben beantwoord.

Kim-Lian is nog steeds helemaal in haar sas bij SBS. In het voorjaar is ze weer te zien met Thank You For The Music. “Dat was een succes, leuk dat het terug op tv komt!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen