Roos herhaalt cokegerucht Gordon, gaygerucht Rutte

Jan Roos staat niet alleen nog steeds achter zijn uitspraken over het vermeende cocaïneontslag van Marc van der Linden, maar ook achter die over het vermeende cocaïnefeestje van Gordon in de achtertuin van Linda de Mol en de vermeende vriend van minister-president Mark Rutte. “Rutte had toentertijd een vriend en die heette Robert. Dat was zijn liefde, dus dan ben je homo als je man bent met een andere man. Dat heb ik van een bron die in zijn inner circle zit.

Ook het gerucht over Gordon klopt gewoon, aldus Roos. Hij zou zijn weggestuurd op de verjaardag van Linda de Mol, omdat hij cocaïne zou hebben uitgedeeld aan haar gasten.

Roos: “Gordon wilde mij zelfs voor het gerecht slepen, omdat ik toen naar buiten had gebracht dat hij van het feestje van Linda de Mol was weggestuurd.

Wat is de bron van dat verhaal? “Weet je hoe ik dat wist? Van degene aan wie hij coke had aangeboden. Dat was toevallig een familielid van mij. Dat was dus duizend procent waar.”

Het. zou kunnen gaan om zijn nicht Saskia Noort. Linda de Mol heeft de hoofdrol gespeeld in de verfilming van haar boek Terug naar de kust.

Lees ook:
Mark Rutte volgens PowNed homoseksueel (mei 2014)
Gordon met stomheid geslagen door Jan Roos (juli 2014)
Peter R. ziet af van cocaïnezaak tegen Jan Roos (vorige week)

Foto: Veronica

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen