Gordon met stomheid geslagen door Jan Roos

Het bericht dat Gordon door wangedrag is weggestuurd op de 50ste verjaardag van Linda de Mol is absolute onzin. Dat heeft de entertainer zelf laten weten in een verklaring. Volgens PowNews-reporter Jan Roos snoof Gordon openlijk cocaïne en viel hij mensen lastig, totdat de maat vol was voor De Mol. “Met grote ontsteltenis heb ik kennis genomen van het absurde artikel dat is verschenen in diverse media naar aanleiding van een Twitterbericht van Jan Roos van PowNews“, zegt hij.

Gordon kon het niet geloven. “Ik heb contact gehad met Linda de Mol en zij was ook met stomheid geslagen.”

Ik weiger verder in te gaan op dit soort informatie dat door de media klakkeloos wordt overgenomen zonder de bron(nen) te checken. Ik kan het allemaal aan, sorry voor de heer Roos dat ik succesvol ben en blijf.

Jan Roos heeft ook al op die reactie gereageerd. “Arme Gordon…“, is het enige wat hij kwijt wil.

Recent ‘onthulde’ Roos ook al dat Mark Rutte homo is, maar ook dat werd ontkend. “Nou, lieve mensen, ik lieg niet. Meerdere bronnen… Daarbij is het Rutte verhaal ook waar“, reageert hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen