Mark Rutte volgens PowNed homoseksueel

Foto: Nick van OrmondtPresentator Jan Roos van de omroep PowNed heeft bevestigd gekregen dat Mark Rutte een relatie heeft met een man. Dat heeft hij gemeld in het programma Echte Jannen op Radio 1. Rutte, over wie het gerucht al langer gaat dat hij op mannen valt, zou in dat geval de eerste homoseksuele premier van Nederland zijn. Erg veel media berichten over het gerucht, waaronder Spits en RTL Nieuws. Zij verwijzen naar Roos. “Het is aan mij persoonlijk bevestigd“, zegt hij. “Het is officieel.” 

Roos is bij het grote publiek bekend als de brutale reporter van de nieuwsrubriek PowNews. Ook maakt hij een radioprogramma op Radio 1.

Rutte heeft nog niet gereageerd op het gerucht.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen