Mark Rutte volgens PowNed homoseksueel

Geplaatst op Mon 19 May 2014 om 10:28

Foto: Nick van OrmondtPresentator Jan Roos van de omroep PowNed heeft bevestigd gekregen dat Mark Rutte een relatie heeft met een man. Dat heeft hij gemeld in het programma Echte Jannen op Radio 1. Rutte, over wie het gerucht al langer gaat dat hij op mannen valt, zou in dat geval de eerste homoseksuele premier van Nederland zijn. Erg veel media berichten over het gerucht, waaronder Spits en RTL Nieuws. Zij verwijzen naar Roos. “Het is aan mij persoonlijk bevestigd“, zegt hij. “Het is officieel.” 

Roos is bij het grote publiek bekend als de brutale reporter van de nieuwsrubriek PowNews. Ook maakt hij een radioprogramma op Radio 1.

Rutte heeft nog niet gereageerd op het gerucht.
33 Reacties op “Mark Rutte volgens PowNed homoseksueel”


 1. Lumières

  Dacht dat hij met Mabel rommelde. Volgende scoop: Mabel blijkt een man. Legt dan wel direct het huwelijk met Friso uit. Jeetje alles valt op z’n plek…

 2. Drama

  Lekker belangrijk of hij homo, bi of hetero is.

 3. Anonymous

  Als dat maar mag van Poetin…

 4. Anonymous

  Als dat maar mag van Vladimir…

 5. ariebombarie

  Lekker belangrijk, wat maakt het nou uit wat iemand is?

  Aardige gozer die Marc, jammer dat hij te links is en we in Nederland geen uitgesproken keurige rechtse partijen hebben.

  Van dat linkse gedoe van die salonsocialisten in dit land heb ik al lang mijn buik vol.
  Onbegrijpelijk ook dat mensen op Pechtold gaan stemmen, die wil ons land uitleveren en verkopen aan Brussel, om tzt. zelf een topbaan te krijgen.
  Wat een naar narcistisch kereltje is dat.
  Geef dan nog maar onze marc!

 6. Nou ja...

  Het maakt veel uit, Arie, want Mark (met een K volgens mij), mag bijvoorbeeld van de Chinezen niet met de Dalai Lama praten. Dus waarschijnlijk mag hij ook geen homo zijn, ivm internationale betrekkingen. Hij moet zich daar natuurlijk niks van aantrekken, maar zo is Mark niet. Die is veel te laf.

 7. Samuel H.

  Ik ga waarschijnlijk op D66 stemmen deze week. Gelukkig zijn er ook mensen die zich niet laten voorliegen over Europa. ls een beslissing te moeilijk te verkopen is aan het volk, dan geeft de gemiddelde politicus gewoon Europa de schuld, de mensen controleren het toch niet, dus het is een fantastische smoes. Maar wel dom opkijken dat het volk niets van Europa moet hebben. Ik ben blij dat ik zelf gewoon uitzoek wat wel en niet klopt. Willen we kunnen opboksen tegen opkomende machten in Azië dan zullen we zelf een grote macht moeten vormen, en dat potentieel hebben we.

 8. Anonymous

  Sinds wanener hechten we waarde aan de woorden van die pipo’s van Powned?

 9. andre

  RTL Nieuws: Een van de woordvoerders van de premier liet zojuist weten dat het bericht niet klopt.

 10. lala

  @Nou, ja, wat loop jij nou weer te blaten? Maar ja, je bent dan ook een zwakbegaafde, linksradicale randmongool. Laat jezelf aub snel euthanaseren.

 11. zapp

  nou en…………..

 12. Wendy

  Het is bevestigd door wie? Door Creepy Krelis van twee hoog achter? Lekker geloofwaardig en duidelijk, Janneman Roos.

 13. ariebombarie

  @ Samuel 10.45

  Samuel, betaal lij ook pensioen premie van je salaris, waar jij keihard voor moet werken?
  Nou, dan heb ik een mededeling voor je.
  De EU kijkt al heel lang likkebaardend naar onze pensioen kas met ruim 1200 miljard erin..

  Sammy, straks, als Pechtold ons aan Brussel heeft overgeleverd is jouw pensioen kas leeg en in ieder geval niet meer van ons !

  Stemmen dus maar op verrader kereltje Pechtold!! Hoe dom moet je zijn derhalve!

 14. Mari-Roos.

  Dat vind ik nog niet het ergste, maar dat hij tegen het Nederlandse volk liegt, en heel Nederland naar de kl*te helpt, samen met de rest…[behalve Wilders]…dat is vele keren erger.

 15. Anonymous

  Zondagmorgen bij wnl was het een show van een man die andere twee kwamen bijna niet aan het woord,Wientjes kwam er niet tussen en als hij poging nam snoerde Jansen hem de mond.

 16. Jannzn

  @ariebombarie

  Typisch voor Eurosceptici. Alle voordelen negeren en dan met één nadeel aan komen zetten en daarover gaan staan roeptoeteren.

 17. Anonymous

  zieke omroep, gauw opheffen

  kom met inhoudelijke zaken als je iemand af wilt branden, heb je bij Rutte al meer dan genoeg in handen.

  Hoe sneu moet je dan zijn om zo’n bericht de wereld in te sturen.

 18. Anonymous

  Als hij uit de politiek stapt kan hij dus zó bij RTL aan het werk.

 19. Nou ja...

  @lala

  http://www.nieuws.nl/algemeen/20140510/Dalai-lama-bezoekt-Nederland

 20. Anonymous

  Een landverrader gespot die D66 gaat stemmen. Pechtold is een vieze gluiperd, dankzij hem hebben we volgend jaar enorm meer werkelozen. Want van zijn ontslagrecht vernieling wordt straks misbruik gemaakt om veel mensen te ontslaan en goedkope krachtjes in te huren.

 21. Anonymous

  Verder verkoopt Pechtold de natie aan dat klote Brussel die met hun k u t regeltjes dit land naar de verdommenis helpen. Lekker schuilen achter de EU. Ja dat moet van Brussel, ja europese wetgeving. Ja die btenaartjes vinden het wel best. Alles afschuiven op Europa

 22. Eduard

  Samuel H. , dat meen je niet op D66? Je weet echt niet wat jij jezelf en vooral ons aan doet. Die pechtold die deugt niet, die zou zijn moeder nog verkopen tegen het hoogste bod. Zou me niets verbazen als hij ook een flink bedrag heeft gekregen om ons land te verraden en weg te geven.

  Over Mark Rutte, kan ik kort zijn. Als hij dit al verzweeg dat hij homo is dan is dat een teken aan de wand dat hij het niet durfde te vertellen. Bange politici daar heeft dit land geen trek in.

 23. Kaaskijker

  Homo of niet, wat maakt dat nou uit. Wat PowNews aan berichtgeving doet maakt wel uit. Zij hadden blijkbaar het idee in navolging van de Telegraaf die van de week aan de stoelpoten van Diederik Samsom zaagde het initiatief genomen Mark Rutte even (onheus?) te bejegenen. De Telegraaf en PowNews staan in de campagnestand, ze spelen een vies spelletje om de kiezers/lezers te sturen.

 24. Anonymous

  Die EU is een farce. De twee grootste landen, Duitland en Frankrijk moeten elke keer weer laten zien dat zij de grootste zijn. En tussen die twee is t ook al bekvechten. Nee dat een Europa is een utopie. Het zal altijd blijven dat de kleine landen t onderspit delven tegen de grotete die onderling al bekvechten

 25. Anonymous

  De EU is een farce. De twee grootste landen, Duitland en Frankrijk moeten elke keer weer laten zien dat zij de grootste zijn. En tussen die twee is t ook al b e k v e chten. Nee dat een Europa is een utopie. Het zal altijd blijven dat de kleine landen t onderspit delven tegen de grote die onderling al niet eens zijn.4

 26. Anonymous

  Dus vooral PVV stemmen. Eens kijken wat voor kleur hemden er dan door onze straten marcheren.

 27. Bep

  Wat kan mij het schelen,dat is prive.

  Geef mij maar een andere min.president.Ben deze ook zat,vind hem een draaikont.

 28. Anonymous

  PVV stemmers hebben het IQ van een baksteen.

 29. @

  Idd Anonymous 12:25.

  Lees dit artikel maar eens. Zegt genoeg over deze club.

  http://www.telegraaf.nl/prive/22637974/__Elle_van_Rijn_bedreigd__.html

 30. Anonymous

  Hebben ze bij PowNed niets beters te doen.

  Er wordt op deze site altijd zoveel gezeurd en geklaagd over ons belastinggeld enz enz.

  Want PowNed zit ook in ons publieke omroepbestel mocht iemand dit vergeten zijn.

 31. Van Pressie

  @Eduard

  De VVD en D66 stemmen in Europa voor 92% hetzelfde. D66 komt er iig eerlijk voor uit.

 32. Anonymous

  POWnieuws komt wel vaker met nieuws dat niet waar is.
  Sensatie programma.

 33. Max

  Boeiend nieuws!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.